Software & Hardware

LinkedIn lanseaza o aplicatie pentru iPad

Publicat: 26 apr. 2012

LinkedIn, cea mai mare retea de socializare profesionala din lume, a lansat o aplicatie pentru iPad, impreuna cu versiuni imbunatatite ale aplicatiilor pentru iPhone si Android.

Versiunea pentru tableta iPad este total diferita de site-ul LinkedIn, fiind asemanatoarea unei arhive de stiri sociale.

Aplicatia a fost gandita dupa ce s-a constatat ca utilizatorii iPad se conectau la reteaua LinkedIn dimineata si seara. Compania a dorit ca acestia sa-si inceapa si sa-si termine ziua cu LinkedIn, potrivit Mashable.

Interfata aplicatiei este simpla cu numai trei optiuni: update-uri, profil si inbox. Daca primele doua optiuni nu aduc nimic nou, update-urile creeaza impresia unei retele Flipboard. Utilizatorul poate vedea povestile prietenilor sai, frumos expuse, ca si noutatile din vietile acestora.

Aplicatia aduna si detalii despre evenimentele din ziua urmatoare, preluate de pe Google Calendar si Exchange Calendar.

LinkedIn are 150 milioane de utilizatori si peste 22% din traficul de pe LinkedIn se face prin intermediul telefonului mobil. In urma cu un an, traficul de acest tip avea o ajungea la numai 8%.

Pentru 2012, LinkedIn si-a propus un profit de 155 – 165 milioane de dolari si venituri de 840 – 860 milioane de dolari.loading...

Adauga un comentariu