Internet

LinkedIn va achizitiona SlideShare

Publicat: 04 mai 2012

Reteaua sociala profesionala LinkedIn va achizitiona SlideShare, platforma sociala de prezentari, in schimbul sumei de 118,5 milioane de dolari.

Incepand din 2006, SlideShare a permis utilizatorilor sai sa stocheze si sa uploadeze prezentari, documente PDF sau inregistrari video. In prezent, SlideShare are 29 milioane de utilizatori pe luna, in timp ce LinkedIn anunta o cifra de 107 milioane de utilizatori pe luna, potrivit Mashable.

LinkedIn, care are in prezent 161 milioane de membri, a anuntat recent rezultatele financiare pentru primul trimestru al acestui an. In aceasta perioada, veniturile companiei au crescut cu 10%, ajungand la 188,5 milioane de dolari. SlideShare dispune de peste sapte milioane de prezentari, inglobate in aproape 1,5 milioane de domenii. Jeff Weiner, CEO LinkedIn, a precizat ca linia de dezvoltare a SlideShare se muleaza perfect pe misiunea companiei sale.

LinkedIn, care a lansat o aplicatie pentru iPad la sfarsitul lunii aprilie, a achizitionat anterior si startup-urile IndexTank in octombrie 2011 si Rapportive in februarie 2012.loading...

Adauga un comentariu

Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit