National

Lista artistilor care vor canta la nunta Elenei Basescu

Publicat: 30 aug. 2012
1

Fiica cea mica a presedintelui, Elena Basescu, si viitorul ei sot au facut joi, printr-un comunicat, cateva precizari despre nunta lor, astfel incat sa nu mai existe ”zvonuri si informatii exagerate”.
Elena Basescu si Bogdan Ionescu vor incerca, sambata, sa impace gusturile muzicale ale invitatilor mai in varsta cu cele ale invitatilor tineri. Drept urmare, viitorii miri au hotarat ca la nunta lor „atmosfera sa fie intretinuta” de interpretii Aurel Tamas, Calin Geambasu, Smiley Band si de un DJ.

Drept urmare, un calcul estimativ arata ca EBA si Syda vor plati aproximativ 20.000 de euro doar pentru muzica.
Lista melodiilor pe care interpretii de mai sus le vor canta n-a fost facuta publica, insa putem banui ca Aurel Tamas ii va canta miresei „Cat de frumoasa esti”, iar Calin Geambasu le va dedica mirilor piesa „You and Me”. Nu stim ce piese va canta Smiley, insa banuim ca va evita hit-ul „Am bani de dat/ Am datorii la stat”, la cati politicieni pe metru patrat se vor afla la Palatul Snagov.
Trebuie remarcat si faptul ca la nunta Elenei Basescu nu va canta trupa Voltaj, desi mezina presedintelui are o relatie apropiata cu membrii acestei formatii. In 2008, EBA a aparut in videoclipul piesei „Mi s-a pus pata pe tine”.
Comentarii
  • Banuielile din articol sunt egale cu ZERO ! Asa si eu pot sa banuiesc ca jurnalistul care a scris articolul este gay si se ft in cwr ! Evident ca nu pot proba banuiala cum nici jurnalistul nu poate proba banuiala lui din articol !

Adauga un comentariu