Eveniment-Social

LISTA completa a candidatilor care vor sustine examenul scris de Titularizare, la Iasi

Publicat: 17 iul. 2016

Reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Iasi au publicat un anunt destinat cadrelor didactice inscrise la concursul de Titularizare, pentru ocuparea posturilor didactice, catedrelor vacante sau rezervate in invatamantul preuniversitar, sesiunea 2016. Este vorba de lista finala a candidatilor admisi la proba scrisa a concursului. Concret, la nivelul judetului Iasi, este vorba de 1.135 concurenti.

Citeste si :  Detalii complete despre examenul de Titularizare derulat la Iasi

Pe de alta parte, in perioada 14-15 iulie, la Centrul de Inscriere de la Colegiul Economic Administrativ Iasi, in intervalul orar 9:00-15:00, s-au putut valida fise pentru absolventii de facultate, promotia 2016. Conform listei posturilor didactice, a catedrelor vacante sau rezervate pentru anul scolar 2016 – 2017, la nivelul intregului sistem de invatamant preuniversitar local sunt valabile 1.877 posturi. Proba scrisa este programata pe data de 20 iulie. Primele rezultate se vor afisa pe 27 iulie.

VEZI LISTA CANDIDATILOR LA EXAMENUL DE TITULARIZARE

Citeste si :  Noi detalii despre examenul de Titularizare de anul acesta

Citeste si :  Lista posturilor didactice, catedrelor vacante sau rezervate, complete si incomplete din judetul Iasiloading...

Adauga un comentariu