Eveniment-Social

Lista cu comunele care vor primi bani pentru asfaltarea drumurilor

Publicat: 11 apr. 2012
1

@ Guvernul va suplimenta, pana la sfarsitul acestei saptamani, bugetele pentru proiectele aprobate prin HG 577/1997 si OG 7/2006 @ Este vorba de proiecte de asfaltare a unor drumuri si realizarea unor retele de aductiuni de apa si canalizare

Mai multe comune din judetul Iasi vor primi bani de la Guvern pentru finalizarea unor lucrari de modernizare a infrastructurii. Executivul va suplimenta fondurile pentru proiectele aprobate prin HG 577/1997 si OG7/2006. Este vorba despre retele de aductiuni de apa si infiintarea de retele de canalizare, precum si de proiecte de pietruire sau asfaltare a unor drumuri comunale.

Printre comunele care vor primi fonduri se numara: Ciurea pentru care se va aproba suma de 400.000 lei, pentru un proiect derulat prin HG 577; Cotnari – 300.000 lei pentru proiect derulat prin OG 7; Schitu Duca – 20.000 lei pentru proiect aprobat prin HG 577; Victoria – 150.000 lei pentru un proiect derulat prin OG 7; Plugari – 170.000 lei (OG 7); Prisecani – 200.000 lei (proiect derulat prin OG 7); Coarnele Caprei – 200.000 lei si Dolhesti – 200.000 lei, ambele cu cate un proiect derulat prin OG 7. „Era si timpul sa primim bani pentru proiectele pe care le-am inceput si nu am avut timp sa le finalizam. Eu am inceput prin HG 577 un proiect de asfaltare a drumului care duce la manastirea de maici. Este vorba despre artera de circulatie care pleaca din drumul national de la Poiana, trece prin Slobozia si ajunge la manastire. Este un proiect in valoare de circa 30 miliarde de lei. Anul trecut am avut alocate 10 miliarde pentru acest proiect, dar dupa aceea ne-au fost luati banii”, a declarat Mihai Mihalache, primarul comunei Schitu Duca.

Comentarii
  • Gropnița, comună de xecol XIX,este cea mai prost administrată comună din România. Drumurile din această comună permit lejer turnarea unui film despre Afganistan. Ar trebui să li se aducă un primar din altă țară pentru a-i scoate din situația în care se găsesc.

  • Afirmatii false,cea mai prost administrata comuna din Romania este Rediu(Breazu,Horlesti,Zahorna,Tautesti,Capul Rediu)!
    Primarul Haidau Vasile singurul lucru bun care il face acolo este sa zambeasca frumos la oameni si sa promita minciuni,este un incapabil.

  • La Gropnita doar gura e mare!sa vedeti cand incepe campania electorala ce de promisiuni vor veni;unul mai mincinos ca celalalt! administratia e foarte proasta ;un secretar betiv ,de aia i-a fost suspendat si carnetul de conducere si a primit 3 luni condamnare pentru fapta penala comisa (beat la volan ),un betiv ordinar ,ca dupa ce i-a fost suspendat permisul a fost iarasi prins conducand cu permisul suspendat ,are 2 condamanari penale ,una de la j.iasi si alta de la j.Botosani .Ar trebui ca acest netrebnic sa fie scos pe faras din primarie .Dar cine sa-l scoata ? ca primarul de la Gropnita e mai betiv decat secretarul.Si ce administratie locala e la noi …!

  • Veniţi la Dagâţa să vedeţi ce drumuri sunt! Mirel Damaschin ştie să zâmbească şi să promită că va face……(în viitorul mandat bineânţeles####).A primit bani cu nemiluita, dar în comună nu se cunoaşte nimic.

  • Si la Schitu Duca drumurile sunt proaste iar acest cioban Mihai Mihalache continua sa fure si sa faca faceri personale cu banii primariei.Pe cand o descindere a DNA si la Primaria Schitu Duca unde s-afurat ca in condru inclusif din fondurile europene

  • mai oameni din com schitu duca mai vedetiva de trburile voastre si nu mai criticati atit primarul puneti mana si faceti si voi ceva in com. asta luati masuri,veniti cu idei noi si folositoare in folosul copiilor nostri si a noastra a tuturora

Adauga un comentariu