Actualitate

Lista oamenilor de afaceri care il sponsorizeaza pe seful judetului. Directorul Aeroportului s-a infruptat si el

Publicat: 20 aug. 2014
1

@ Megalomania actualei conduceri a judetului nu cunoaste limite @ Astazi, Adomnitei & Co vor inaugura 1.800 metri din cei 2.400 de pista, prima aeronava ce va ateriza urmand a fi cursa de Milano @ Una peste alta, au fost tocmite si diferite firme prietene pentru a asigura sponsorizarea evenimentului

Cateva sute de persoane vor fi prezente astazi la Iasi la inaugurarea unei portiuni din pista noua de la Aeroportul International. Proiectul modernizarii Aeroportului International a fost dezbatut inca de acum sapte ani, insa ceea ce s-a intamplat in ultimii doi ani a depasit orice imaginatie. Actuala conducere a Consiliului Judetean a profitat din plin de naivitatea iesenilor si a inceput sa-si faca o campanie electorala agresiva din bani publici tocmai pe proiectul constructiei pistei noi. Nu este nimeni destul de naiv sa nu recunoasca meritele celor care au gestionat judetul in ultimele mandate si eforturile acestora de a transforma aerogara intr-una moderna. Insa de aici si pana la a fura intreg proiectul pentru a-l asuma si pentru a induce in eroare opinia publica este cale lunga. Asa au facut Cristian Adomnitei si argatul sau principal, Marius Bodea, actualul director al aerogarii. Pentru ca s-au trezit in cont cu zeci de milioane de euro lasate de fosta conducere, cei doi au profitat inclusiv de alianta politica cu PSD si au marsat pe demararea proiectului. Chiar in aceste conditii, in ultimii doi ani si-au asumat totul, transformand intreaga afacere intr-una de casa.

Citeste si: Scandalos! Adomnitei a inceput campania electorala folosind bani publici

Intr-o prima etapa, proiectul prevede constructia pistei pe o lungime de 2.400 metri. Astazi, Adomnitei & Co vor inaugura 1.800 metri din cei 2.400, prima aeronava ce va ateriza urmand a fi cursa de Milano. Este insa normal sa te lauzi cu o portiune din proiect in fata a mii de persoane invitate din toata tara? Ce impresie vor avea acestia cand vor vedea ca iesenii au ajuns sa se bucure ca dupa cativa zeci de ani au parte de nici doi kilometri de pista moderna? Printre invitati se numara Ioan Rus, ministrul Transporturilor (ajuns la Iasi inca de aseara), Gabriel Oprea, ministrul Internelor, deputati si senatori liberali din tara, primari PNL din tara, dar si alte oficialitati.

Firme de casa

Adomnitei a incercat sa cheltuie zece mii de euro din bani publici pentru a-si face reclama odata cu inaugurarea pistei noi. Refuzul consilierilor judeteni a facut ca actualul presedinte al CJ Iasi sa recurga la „sponsorizari” pentru a-si vedea campania de imagine dusa la bun sfarsit. Cine sunt firmele care au contribuit la bunastarea liberalilor? Pana si firma Vega Galati, care lucreaza la constructia pistei, a trebuit sa vina cu bani de acasa pentru acest proiect. Cei de la Vega vor asigura mesele si scaunele ce vor fi aranjate astazi in perimetrul aerogarii. Firma Agroindustriala Bucium SA va asigura, printre altele, vin spumant, iar AB Plus a fost tocmita sa asigure promovarea evenimentului. Adomnitei a apelat la mai multe firme ce au incheiate contracte cu CJ, pentru a avea parte de fondurile necesare pentru eveniment. Pana si bannere uriase cu fata lui Adomnitei au fost montate in perimetrul aerogarii.

Citeste si: Descoperire incredibila! Nicolae Ceausescu este viu si traieste la Iasi – FOTO

Comentarii
  • Azi e spectacolul si masa. Pista se foloseste de ieri de toate avioanele. Si asa o sa termine Vega cladirea lui Don’ Relu de pe Soseaua Nationala din comisionul de la aeroport!

  • dar intrarea la puscarie a lui adomnitei si bodea cand se inaugureaza? neno..rocitii astia, un pericol social,nu merita sa stea in libertate

  • Sunteti toti niste cretini! Daca nu se moderniza aeroportul, ati fi urlat zilnic ca de ce nu se face nimic, daca s-a facut, de ce s-a facut! Ce importanta are de la cine sunt banii, atata timp car s-a facut ceva pt amaratul asta de oras! Chiar vreti sa fim un oras de kkt? De ce nu ati sponsorizat voi, cretinilor. ca sa nu mai comentati! Valabil si pt BZI, un ziar de kkt, caruia orice nu-l gadila la co.., ii pute! Sa nu va prind ca faceti comentarii ca va afurisesc de nu va vedeti! Capre raioase ce sunteti!

    • sa va dau la mwie bai cacatilor cu ochi , stiti doar sa comentati pe marginea unor subiecte de care nu aveti habar.good job Dle Adomnitei! 🙂

Adauga un comentariu