Magazin

ListaFirme.ro – mai mult decât o bază de date

Publicat: 23 apr. 2020

Platforma ListaFirme.ro destinată centralizării informațiilor importante despre firmele din România a ajuns la 448.000 de utilizatori înregistrați care beneficiază de serviciile disponibile pe site.

Pe ListaFirme.ro sunt centralizate date de contact, informații financiare și de bonitate, precum și relaționarea cu alte companii sau istoricul firmelor din România. 

Persoanele juridice, dar și persoanele fizice se pot înscrie gratuit pentru a accesa ListaFirme.ro. Utilizatorii înscriși ca persoane juridice pot beneficia și de o serie de facilități publicitare, printre care se află adăugarea de link-uri, descrieri detaliate și prezentări video, facilități de căutare a potențialilor clienți.

Numărul mare de utilizatori care acordă încredere platformei ListaFirme.ro reprezintă practic validarea eforturilor de dezvoltare și comunicare ale acesteia. Procesul de dezvoltare este continuu adaptat nevoilor celor înscriși pentru că este bazat chiar pe cerințele lor de utilizare. Tocmai de aceea, ListaFirme.ro este singurul furnizor de informații din România care verifică și actualizează datele de contact prin propriul departament de call center, furnizând informații de contact verificate și cu 30% mai acurate decât alte surse.

Datele din baza de date ListaFirme.ro sunt obținute fie prin intermediul departamentului propriu de call center, fie din surse publice precum Monitorul Oficial, Ministerul de Finanțe, Registrul Comerțului, ANAF, Buletinul Insolvenței, Portalul Justiției, precum și de pe paginile web ale companiilor, din publicații oficiale, de la reprezentanții firmelor, de la utilizatizatori și prin alte colaborări cu parteneri care gestionează date similare.

Informațiile preluate din sursele oficiale pot fi vizualizate intr-o formă centralizată, utilizatorii având posibilitatea de a face selecții, sortări, filtrări, statistici, monitorizări și alte operațiuni de bază care să ușureze activitățile. În plus, platforma ListaFirme.ro oferă o serie de informații și facilități unice pe piată, accesibile exclusiv utilizatorilor înregistrați pe site.

Pentru a obține acces la baza de date cu informații importante despre firmele din România, creează-ți gratuit un cont de utilizator pe ListaFirme.ro.
Adauga un comentariu