Eveniment-Social

Listele la intretinere, consultate doar cu parola – AUDIO

Publicat: 11 nov. 2010
1


Listele de plata intocmite de reprezentantii Termo-Service SA vor putea fi vizualizate doar cu ajutorul unui cod si a unei parole. Pana acum, ele puteau fi consultate de oricine pe site-ul institutiei. Conducerea Termo-Service SA a decis, insa, sa le scoata pentru a proteja datele personale ale clientilor. Decizia de a le reintroduce, dar cu consultare securizata, a fost luata dupa ce oficialii institutiei au primit mai multe solicitari de la iesenii aflati in strainatate. „Am primit cateva e-mail-uri de la mai multi ieseni plecati in afara, care au apartamentele inchiriate aici si care doreau sa vada cat consuma cei pe care i-au lasat in locuinta. Dupa identificarea lor ca proprietari ai acestor imobile, le-am transmis listele de plata tot pe e-mail. Pe viitor insa, odata cu informatizarea institutiei, vom introduce posibilitatea ca aceste liste sa fie accesate de pe site. Dar asta numai cu ajutorul codului clientului si a unei parole pe care le vom transmite la momentul oportun celor interesati”, a declarat Tudor Tudose, directorul Termo-Service SA.
Acesta a mai precizat ca institutia pe care o conduce a incheiat recent si un contract cu firma Payzone pentru amplasarea unor terminale de plata a facturilor la utilitati in casieriile institutiei. „Vor fi amplasate in jur de 10 terminale, prin care clientii nostri vor putea sa achite facturile la energie, gaz, telefonie, cablu internet si alte utilitati contractate individual. Deocamdata, reprezentantii firmei instruiesc angajatii nostri cum sa utilizeze aceste terminale. Speram ca in maximum o saptamana acestea sa devina functionale si, astfel, sa venim in sprijinul iesenilor care nu au alte posibilitati de achitare a acestor facturi”, a mai adaugat Tudose.
Seful Termo-Service SA a adaugat ca, pe viitor, casierii institutiei vor merge si la domiciliul persoanelor care se deplaseaza cu dificultate pentru a incasa facturile.

Adauga un comentariu