Sport

Liverpool incheie anul victorioasa

Publicat: 31 dec. 2015
1

Sunderland, cu portarul român Costel Pantilimon pe banca de rezerve, a fost învinsa de Liverpool cu scorul de 1-0, miercuri seara, pe teren propriu, în ultima partida din etapa a 19-a a campionatului de fotbal al Angliei, care încheie turul în Premier League.

Unicul gol al partidei a fost înscris de atacantul belgian Christian Benteke (46), în fata a 45.765 spectatori.

Benteke a reusit cel mai rapid gol din repriza a doua în acest sezon de Premier League, dupa doar 22 de secunde, mingea ajungând cu sansa la vârful ”cormoranilor”, gratie unei devieri reusite de coechipierul sau Adam Lallana.

Sunderland a ajuns la a cincea înfrângere consecutiva, iar portarul Vito Mannone, titular în ultimele doua jocuri, în dauna lui Pantilimon, a reusit mai multe interventii salvatoare, relateaza Reuters.

În clasament, Arsenal este lider la jumatatea campionatului, cu 39 de puncte, urmata de Leicester City, tot 39 puncte, Manchester City, 36 p, Tottenham Hotspur, 35 p, Crystal Palace, 31 p, Manchester United, 30 p, Liverpool, 30 p, etc. Campioana Chelsea ocupa locul 14, cu 20 puncte, iar Sunderland e penultima (19), cu 12 puncte.

Urmatoarea etapa este programata pe 2-3 ianuarie.

Adauga un comentariu