Sport

Liverpool și Tottenham vor să pună mâna pe omul care a răpus-o pe Juventus!

Publicat: 22 ian. 2021
Nicolo Barella
Două echipe de top din Anglia vor să îl transfere pe Nicolo Barella

Nicolo Barella (23 de ani) a răpus-o pe Juventus în derby-ul cu Inter, iar, acum, a ajuns pe radarul giganților din Premier League. Daily Mail anunță că Liverpool și Tottenham se interesează de serviciile mijlocașului de la Inter Milano, care a reușit un gol și un assist în derby-ul cu Juventus, câștigat cu 2-0 de echipa lui Antonio Conte.
Considerat de câțiva ani un fotbalist cu un potențial uriaș, Barella joacă la cel mai înalt nivel în prezent și, astfel, a ajuns în atenția cluburilor din Premier League. Barella mai are contract cu Inter Milano până în 2024, astfel că orice echipă ar vrea să-l transfere ar trebui să bage adânc mâna în buzunar.

Cifrele lui Nicolo Barella la Inter

Crescut de Cagliari, a fost împrumutat în 2019 de Inter în schimbul a 12 milioane de euro. În 2020, Inter l-a transferat definitiv pentru 28 de milioane de euro. În acest sezon, Barella a evoluat în 25 de meciuri și a marcat două goluri, respectiv a dat opt pase decisive.
Cota de piață a lui Nicolo Barella se ridică la 55 de milioane de euro. Nicolo Barella are 18 selecții și patru goluri în naționala Italiei.

Adauga un comentariu