Cancan

Livian de la „Puterea Dragostei” a răbufnit pe reţele de socializare. Băiatul lui Nelson Mondialu da de pământ cu fanii săi

Publicat: 16 sept. 2020
Livian de la „Puterea Dragostei”
Livian de la „Puterea Dragostei” a rabufnit pe retelele de socializare. Acesta isi critica fanii

Livian de la „Puterea Dragostei” a răbufnit pe reţele de socializare. Acesta îşi critică fanii care nu sunt de acord cu relaţia lui cu Florentina. „Am o întrebare…aşa vreţi să vă trăiţi ultimii doi ani din viaţă?”, sunt doar câteva din cuvintele grele pe care Livian Pop le-a transmis urmăritorilor săi.

Livian de la „Puterea Dragostei” a răbufnit. Fostul concurent al emisiunii de la Kanal D, nu a mai suportat faptul ca urmăritorii săi nu sunt de acord cu relaţia lui cu Florentina. Bărbatul a scos artileria grea.

Livian de la „Puterea Dragostei” a răbufnit pe reţele de socializare

Livian de la „Puterea Dragostei” da de pământ cu fanii săi după ce au jignit-o pe Florentina.

„Tot am stat şi m-am gândit şi v-am lăsat…şi deja de două săptămâni continuaţi cu nebunia şi cu agitaţia asta. Fără să vă dau răspuns eu, fără să vă zic nimic, fata fără să vă zică nimic. Eu nu înţeleg de unde atâta, nici nu ştiu dacă o pot numi răutate. La vârsta pe care o au anumite persoane, să-şi petreacă timpul pe internet lăsând comentarii, blesteme, injurii, tot felul de nebunii…pe mine unul nu mă afectează astea. Cum au dus-o un an şi ceva în emisiune, pot s-o mai ducă încă doi ani, că mult nu mai trăiesc…oamenii ăştia că sunt bătrâni. Am o întrebare…aşa vreţi să vă trăiţi ultimii doi ani din viaţă?”a transmis Livian Pop.

Băiatul lui Nelson Mondialu a răbufnit pe Instagram

Băiatul lui Nelson Mondialu este supărat pe urmăritorii săi, deoarece aceştia ţin cu Bianca Comanici şi o denigrează pe actuala iubită, Florentina Neagu. Utilizatorii din mediul online îi sugerează lui Livian Pop să se împace cu Bianca de la „Puterea Dragostei”.

Livian de la „Puterea Dragostei” a luat atitudine şi le-a transmis să se potolească că nu o mai duc mult. Fanii au reacţionat imediat: „Erau buni ăştia care te votau şi acum nu o mai duc mult?”.

Livian Pop trăieşte o frumoasă poveste de iubire alături de o şatena sexy. Tânărul şi Florentina Neagu au fost în vacanţă împreună şi sunt de nedespărţit.

Ce declaraţie de dragoste i-a făcut Bianca lui Livian

Bianca îi face lui Livian cea mai frumoasă şi emoţionantă declaraţie de dragoste, însă el o respinge din nou.

Bianca Comănici, concurenta Puterea Dragostei, a vrut să puncteze faptul că s-a împlinit un an de zile de când s-a îndrăgostit de Livian şi, romantică, tânăra i-a făcut fostului iubit o declaraţie de dragoste publică, pe o reţea de socializare.

Bianca şi Livian au dat semne că s-au mai apropiat în ultima vreme, însă Livian nu lasa deloc garda jos şi pare că nu are intenţia să reia relaţia cu Bianca, ci că vrea doar să îşi consume sentimentele faţă de ea. Livian nu a negat niciodată că o iubeşte pe Bianca, deşi nu mai doreşte să formeze un cuplu cu ea, însă, tot el a spus că nu poate nici să stea departe de ea, simţindu-se extrem de atras de frumoasă brunetă.

Bianca nu a cedat nicio clipă presiunilor de a renunţa la Livian şi, deşi el a respins-o în nenumărate rânduri, ba chiar i-a spus clar că nu o mai vrea în viaţa lui, Bianca nu a ratat nicio zi fără să îşi arate dragostea şi interesul faţă de Livian.

Adauga un comentariu