Cancan

Livian și Bianca de la Puterea Dragostei s-au împăcat? A făcut anunțul mult așteptat

Publicat: 28 dec. 2020
Livian Bianca Puterea Dragostei împăcat
Surse apropiate celor doi susțin că Livian și Bianca formează din nou un cuplu

De curând au apărut unele semne că Livian și Bianca de la Puterea Dragostei s-ar fi împăcat și au dat o nouă șansă relației lor. Cu toate acestea, însă, susțin apropiații celor doi, Livian și Bianca încă nu vor să facă public acest lucru. Mai mult, Livian le-a spus fanilor își dorește să devină tată în viitorul apropiat, ba chiar s-a gândit și la nume dacă va fi băiat…

Livian de la Puterea Dragostei a făcut un anunț mult așteptat de fani. Fiul lui Nelson Mondialu a mărturisit că vrea să devină tată în câțiva ani de zile. Livian de la Puterea Dragostei este unul dintre cei mai iubiți concurenți care au pășit în casă, motiv pentru care a și câștigat cel de-al doilea sezon. El are foarte mulți susținători, iar de la încheierea emisiunii s-a axat în totalitate pe cariera sa și piesele pe care le-a scos și urmează să le mai scoată în următoarea perioadă.

Livian vrea să-și întemeieze o familie

Fanii de la Puterea Dragostei spera să îl vadă pe fostul concurent la fel de împlinit și pe plan personal cât mai curând, fie că este vorba sau nu despre o împăcare cu Bianca Comănici, fosta lui iubită. Livian Pop are planuri mari pentru viitor. El vrea să își întemeieze o familie și deja s-a gândit la nume pentru copii.

Într-o sesiune de întrebări pe pagina sa de Instagram, fostul concurent a răspuns tuturor curiozităților pe care fanii le aveau. Întrebat când va venit pe lume „Livian junior”, el a răspuns hotărât că în câțiva ani. Poate apare Livianița. Lăsând gluma la o parte… în câțiva ani”, a fost răspunsul lui Livian Pop. În cazul în care va avea un băiețel, câștigătorul sezonului 2 de la Puterea Dragostei a dezvăluit și la ce nume s-a gândit, mai exact la Aifam.

Apropiații susțin că Livian și Bianca de la Puterea Dragostei s-au împăcat

Livian și Bianca au întristat mulți fani în momentul în care au anunțat că s-au despărțit. Livian a început o nouă relație, care a durat câteva luni bune de zile după încheierea emisiunii. Și totuși, se zvonește că cei doi ar fi reluat legătura și ar avea o relație pe ascuns. Cel puțin asta susțin apropiații celor doi.

„Bianca Comănici și Livian s-au împăcat sau cel puțin se zvonește că s-au împăcat, dar se pare că Bianca este în București, iar Livian este în Cluj. Ceea ce înseamnă că cei doi nu s-au împăcat, acum dacă cei doi au conversații private și Livian și-a dat seama ce fel de om este Bianca, după ce a avut o relație de aproape un an cu o altă fată, este decizia Biancăi dacă îl acceptă în viața ei. Apropiații lor susțin că cei doi au o relație pe ascuns”, au dezvăluit vloggerițele Reea și Tina, într-un vlog postat pe YouTube.

Cu toate acestea, la ce cuplu frumos au format, multă lume speră că Livian și Bianca de la Puterea Dragostei s-au împăcat…

Adauga un comentariu