Eveniment-Social

Liviu Beceru nu-si doreste sefia Parchetului

Publicat: 17 iul. 2011

Prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe langa Judecatoria Pascani, Liviu Beceru, a declarat ca nu va participa la concursul pentru ocuparea functiei de prim-procuror al institutiei respective. El nu a dorit sa-si motiveze deocamdata decizia si a precizat doar faptul ca nu s-a gandit prea bine la acest lucru, dar cel mai sigur este ca nu va participa. „Prin natura functiei pe care o detin, dupa ce domnul presedinte Traian Basescu va semna cererea de pensionare a prim-procurorului, voi detine functia de prim-procuror interimar al Parchetului de pe langa Judecatoria Pascani, pana la stabilirea unei date de organizare a concursului pentru ocuparea functiei. Eu, insa, nu voi candida pe acest post. Nu ma voi inscrie la concurs pentru ca nu vreau”, a declarat prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe langa Judecatoria Pascani, Liviu Beceru.
De precizat ca prin Decizia nr. 430 din 30 iunie 2011, Consiliul Superior al Magistraturii a aprobat cererea de pensionare a prim-procurorului de pe langa Judecatoria Pascani, Emma Danis. Motivul pensionarii a fost acela ca Emma Danis e cercetata pentru savarsirea infractiunii de favorizare a infractorului, recent constatandu-se faptul ca, in ultimii ani, mai multe dosare penale au fost, practic, ingropate de aceasta.loading...

Comentarii
  • Domnu’ Liviu, trebuie domne’ sa vrei sefia.Ai uitat ca don’ Costica Cordoneanu,colegu lu matale de la fabrica de invatatori, are problemuri cu justitia? Cine il mai scapa pe faraon? Tre’ sa vrei don’ Liviu! Stiu ca poti, tre’ sa poti! A!…Pentru neconesseuri… e vorba de Cordoneanu Costica ot Baltati,via Zmeu,unde se afla o puternica comunitate maghiara,al carei reprezentant este,care este.

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit