Actualitate

Liviu Ciobotariu, noul antrenor al lui CSMS Iasi

Publicat: 07 oct. 2014
1
Plecarea antrenorului Ionut Chirila din Copou este o chestiune de ore. Oficialii lui CSMS Iasi spera sa ajunga in aceasta seara la un acord cu tehnicianul privind rezilierea pe cale amiabila a contractului. Viitorul antrenor al Iasiului va fi Liviu Ciobotariu, care a ajuns deja la un acord de principiu cu presedintele Florin Prunea
„Deocamdata nu pot spune nimic, am auzit si eu ca sunt dorit la Iasi. Daca situatia de acolo se va rezolva si voi fi contactat, vin la Iasi. Deocamdata CSMS are un antrenor. Am mai lucrat la Iasi si am amintiri placute de acolo, voi veni cu mare placere daca sunt dorit”, a precizat Liviu Ciobotariu. 
Primarul Iasiului i-a cerut astazi public demisia lui Chirila 
„Dupa meciul pierdut la Brasov l-am sunat pe presedintele Florin Prunea si i-am spus sa ia masuri. Suporterii au si ei dreptate sa fie nemultumiti, si eu am ajuns la capatul rabdarii. Nu are rost sa mai discutam. Nu merge, nu merge. facut tot ce a vrut Ionut Chirila. Am adus jucatorii pe care i-a vrut el, am facut programul de antrenament pe care l-a vrut el, am dat salariile pe care le-a dorit dansul, dar nu putem sa mergem in continuare asa. I-am propus o cale amiabila sa incetam contractul, dar el nu vrea sa accepte, pentru ca are o clauza in contract care spune ca pleaca doar dupa patru infrangeri consecutive. Pai ar fi un dezastru sa mai pierdem si cu Botosaniul. Dupa fiecare meci imi trimite mesaje peste mesaje cu diferite motivatii pentru infrangeri. Dupa fiecare meci are cate o poezie, de pot sa scriu un roman. Numai ca, daca il dam noi afara, trebuie sa-i platim salariile pe tot anul, ceea ce inseamna costuri foarte mari”, a declarat primarul Gheorghe Nichita.
Comentarii
  • CSMS Iasi,e ciuca batailor.Cred ca ar fi un gest de demnitate,daca s-ar cere afara.Afara din campionat vreau sa zic,sa se retraga.Imi este clar,Iasul nostru nu e in stare sa tina o echipa de fotbal in prima liga a tarii.La ce bun sa se faca de rusine etapa de etapa si sa faca puncte la altii.

  • BAI….IDIOTULE DE NECHITA…..CE NAIBA FACI..????…..AL DAI AFARA PE UNUL SLAB SI ADUCI ALTUL SI MAI SLAB……CIUBOTARIU A MAI FOST LA IASI….SI A FACUT UN KAKAT……..MIHAI TEJA…E UN SUPER ANTRENOR SI A FACUT TREABA FFF..BUNA LA UNIVERSITATEA CLUJ……VAI DE CAPU VOSTRU…….MAI BINE RETRAGETI ECHIPA DIN CAMPIONAT….daca vine ciubotariu

Adauga un comentariu