National

Liviu Dragnea are zilele numarate la partid!

Publicat: 05 dec. 2014
1
Eurodeputatul social-democrat Catalin Ivan este de parere ca presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, nu poate genera un proiect politic nou pentru partid.
Ivan a declarat, azi dimineata, la RFI, ca in opinia sa presedintele executiv al PSD ‘va face un pas in spate’ fiindca ‘a avut toate posibilitatile din lume sa reformeze PSD-ul’, insa nu a reusit sa ofere partidului ‘un suflu nou’. 

Citeste si: Liviu Dragnea, ATACAT din nou de Marian Vanghelie: „Asta e MAFIOTISM, SARLATANIE!”

‘Eu cred ca domnul Dragnea va face un pas in spate. Deocamdata, am votat cu totii ca trebuie sa ramana la conducerea partidului pana la Congres, dar nu cred ca domnul Dragnea poate genera un proiect nou pentru PSD, pentru ca este un om politic care a condus PSD-ul foarte multi ani: doua campanii electorale pentru prezidentiale, cu Mircea Geoana, cu Victor Ponta, a fost secretar general, apoi presedinte executiv al partidului. A avut toate posibilitatile din lume sa reformeze PSD-ul si sa-i dea un suflu nou. Acum suntem aici, tragem concluziile. Eu cred ca este nevoie de un cu totul si cu totul alt proiect’, a sustinut Catalin Ivan.

Citeste si: Ce-au discutat Dragnea si Basescu in particular, dupa receptia de la Cotroceni?

Acesta a tinut sa sublinieze necesitatea unei analize serioase in partid cu privire la viitorul proiect care sa permita PSD sa ramana ‘cel mai puternic partid din Romania’.
Sursa: obiectiv.info
Comentarii
Adauga un comentariu