National

Liviu Dragnea, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: „Habar nu are sa vorbeasca despre economie. Vrea sa semene neincredere”

Publicat: 02 mart. 2019

Liviu Dragnea a lansat un atac la adresa lui Klaus Iohannis si a fostului presedinte Traian Basescu, spunand ca „vor in continuare ca o mare parte dintre romani sa sufere, sa fie suparati, frustrati”. 

„Toti cei de dreapta, toti acei guralivi care imprastie ura si dezbinare, ca sa le poata reusi acest lucru, au nevoie ca o mare parte din Romania sa stea in saracie si noroi si fara acces la civilizatie”. 

„Doar sa va aduceti aminte cat urla Basescu, cand eu eram ministru al Dezvoltarii, impotriva acestui program de dezvoltare locala. Cat injura Iohannis acest program si incearca sa-l blocheze. De ce? Ei vor in continuare ca o mare parte dintre romani sa sufere, sa fie suparati, frustrati ca sa poata sa le insamanteze acea samanta otravita de dusmanie, de dezbinare”. 

„Dupa doi ani de zile am reusit sa identificam o parte dintre piedicile tuturor lucrarilor. Pe de o parte procurorii, pe de alta parte birocrati care spun ca nu pot sa faca asta pentru ca nu ai voie. Si stam cu banii, cu documentele, cu proiectele si nu putem sa incepem proiectele. E singura tara din Europa si din lume in care se intampla asta”, a mai spus Dragnea. 

„Iohannis habar nu are sa vorbeasca despre economie. Si el si slugile lui de la PNL, dar sunt foarte bine pregatiti sa semene neincredere. Spune ca nu mai avem bani de pensii, de salarii, dar in fiecare an au fost si bani de pensii si de salarii. In acest an, in septembrie, punctul de pensie va ajunge la 1265. Anul viitor va fi 1771. Practic in 2020 toate pensiile din Romania vor fi cel putin duble. Deranjeaza, sigur ca derajeaza, fiindca sunt prea multi oameni multumiti si minciuna nu-si mai gaseste locul”, a mai spus presedintele Camerei Deputatilor. 

Dragnea a mai spus despre Klaus Iohannis ca nu a facut ''absolut nimic'' in cei patru ani de mandat care sa fi ajutat Romania sau pe romani.

"Ce-a facut acest domn in Romania? Ce-a facut Iohannis patru ani? Este o intrebare atat de simpla: ce a facut acest om cat a fost presedinte? Eu nu am gasit un singur lucru, o actiune, un gest care sa fi ajutat Romania sau pe romani, absolut nimic. In schimb, am vazut ca este deasupra legii. E de notorietate, sunt documente cu case matrasite. Da socoteala? Nu! Zeci de dosare care au fost inchise de catre acelasi om in jurul caruia face garda sa nu cumva sa fie schimbat de acolo", a spus Dragnea.loading...

Comentarii
 • dragnea nu reprezinta nimic pt Romania. Orice spune nu-l crede nimeni. Pana acum infractorii scriau, nu vorbeau. Doar pantofii d-lui presedinte Iohanis poate sa- i lustruiasca. Nici e atat nu merita, dar atat i se permite. A dus PSD-ul de rapa, sa lase Romania in pace.x

 • dragnea nu reprezinta nimic pt Romania. Orice spune nu-l crede nimeni. Pana acum infractorii scriau, nu vorbeau. Doar pantofii d-lui presedinte Iohanis poate sa- i lustruiasca. Nici e atat nu merita, dar atat i se permite. A dus PSD-ul de rapa, sa lase Romania in pace.x

 • Vai vai, cum. Spune cineva adevărul sar #boschetii în sus. Pai in afara de vacantele la Miami sau la pârtiile de schi, i afara de a se duce în FIECARE weekend în Sibiu, in afara de a contesta tot la CCR, i afara de a susține DNA de elita cu ONEA, ala ca PARADEA lumea, ce a făcut? Dragnea ca pune o întrebare simpla, nu v-o pune, cu toate ca meritați # analfabeților!

 • O zi de sarbatoare in Romania va fi ziua cand o sa-l aresteze pe acest HOT din Teleorman care nu a pentru facut nimic pentru cetatenii acestei tari si se zbate doar pentru infractori.Nu uitati sa votati la toate alegerile ce urmeaza cu simt de raspundere!

  • Dar ciuma portocalie a șpanchiului securist ce a fâcut —-cu mormanele alea de unde le aveau , le -au gâsit cumva în flota pe care au vînduto—ei nu au fost hoți ”sâ trâițt bine și succesiuri sâ aveți” și tot sârbâutoare o sâ fie cînd va ajunge la bulâu și pinochio—–

 • Șiret , hoț, ticălos și mincinos. El a facut și face parte din paralelism. E paralel cu țara. Se intersectează numai pe interesul său toxic. Ăstai ragnea. Noi sîntem de vină că am făcut și facem loc la asemenea specimene.

 • Ştiaţi că 60% dintre protestatarii de la #rezist Iaşi au studiat/ studiază la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi ??? = Grup organizat !!!

 • Idiotul asa ramane toata viata! E interesant ca la fiecare iesire publica liderii PSD afirma ca … „am avut crestere economica de 5%, am marit pensii si salarii, etc.”, dar idiotii au bagat mainile adanc in bugetul tarii si au cheltuit la greu. Mai „cunoscatori in economie” cum puteti avea venituri mari la buget daca cei din sectorul privat nu ar plati taxe si impozite? De unde puteti da voi salarii si pensii mari daca leul isi pierde din valoare? Daca aveti venituri mari la buget de ce va imprumutati de la banci in fiecare luna? De ce nu faceti investitii in autostrazi ca sa incurajati investitorii straini sa vina sa creeze locuri de munca?
  De ce investiti doar in borduri la orase si in terenuri de fotbal in panta sau parcuri la tara ? De ce vreti voi sa sifonati bani de la buget prin firmele voastre capusa care au acaparat programele guvernamentale? Blestemati sa fiti voi si familiile voastre pentru raul facut acesteii natii in veci!

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit