Actualitate

Liviu Dragnea, atac DUR la Klaus Iohannis: Nu poate fi banuit de prea multa inteligenta!

Publicat: 16 mai 2019
1

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, il ataca dur pe presedintele Klaus Iohannis, dupa ce seful statului s-a incurcat in intrebarile de la referendum. Seful PSD spune despre presedintele tarii ca „nu poate fi banuit de inteligenta”.

Klaus Iohannis facut K.O de propria intrebare de la referendum. Internautii l-au taxat cu un clip care face furori pe retelele de socializare – VIDEO

„Argumente proaste, bataie de joc. Un presedinte care nici macar nu mai stie intrebarile pe care le-a adresat poporului roman, pe care il cheama la referendum, nu cred ca poate fi banuit de foarte multa inteligenta atunci cand inventeaza niste motive pentru a refuza niste ministri. Motivul principal este ca el doreste ca acest Guvern sa fie blocat, intarziat prin orice mijloc. Pentru ca este disperat si el si slugile lui ca Romania creste”, a spus Liviu Dragnea. 

Comentarii
  • La gloabe, uneori sangele nu ajunge bine la creier. Omul sufera de un retard. De asta se si spune in popor: „inalt ca o prajina, prost ca o basina”

  • Bine zis nea Livache. ACEST IIIOHAAANUS, TRADATOR DE TARA CARE, IMPREUNA CU CARICATURI SINISTRE CA ORBAN MANDOLINA, CIOCLOSH SI REZISTENTII LA COCAINA, NU FAC DECAT SA DEZBINE SI SA INDEMNE LA URA, SLUGI OBEDIENTE ALE REICHSFUHRERILOR BURTOSI DE LA BRUXELLES, AR TREBUI BAGAT MACAR IN AREST LA DOMICILIU IN CELE NSHPE CASE ALE SALE IN CARE A „INVESTIT DIN MEDITATII” IN LOC SA CREASCA UN COPIL CA ALTII.

Adauga un comentariu