Actualitate

Liviu Dragnea: ” Daca vrea sa acuze pe cineva de inalta tradare, sa ma acuze pe mine!” Ce a spus despre cei trei consilieri israelieni

Publicat: 21 mai 2018
1

Liviu Dragnea a cerut, duminica seara, sa intervina la Antena 3, telefonic, la emisiunea lui Mihai Gadea, ”Sinteza zilei”! Dragnea a vrut sa faca precizari despre cei 3 consultanti israelieni pe care PSD i-a avut la alegerile locale si parlamentare. In denuntul pe care Ludovic Orban l-a depus la Parchetul General, a vorbit si despre cei 3 israelieni in argumentarea sa la acuzatiile de inalta tradare la adresa premierului Viorica Dancila.

”S-a vorbit despre cei 3 oameni, cetateni israelieni. Ei lucreaza cu sefi de state, sunt oameni respectabili. Noi am avut contract cu ei la alegerile parlamenare, s-a inchis in 2016. Nu mai avem contract cu ei. Nu cred ca doamna Viorica Dancila a vorbit vreodata cu ei. Daca Orban are o problema, sa ma acuze pe mine de inalta tradare. Acei oameni nu aveau cum sa o influenteze pe Viorica Dancila. Intentionam sa luam legatura cu ei si sa colaboram si la alte alegeri.

Traian Basescu ii prevede un viitor sumbru lui Ludovic Orban: ''va cadea''

Nu cred ca acea plangere penala e facuta de Ludovic Orban. Orice procuror care are o bruma de respect pentru profesie nu poate da curs acelei solicitari. Ei nu am facut nicio ilegalitate, doamna Dancila nu a facut nicio ilegalitate. Premierul nu va demisiona. Mamaligi, asa cum suntem noi, nimic nu este exclus (n.r. despre organizarea unui miting).”, a precizat Dragnea.

”O sa vedem ce se intampla dupa analiza MAE. Poate sa fie da, poate sa fie nu.”, a spus Liviu Dragnea intrebat despre mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim.

Comentarii
Adauga un comentariu