National

Liviu Dragnea, despre ideea ca statul sa deconteze bilete de avion la jumatate de pret: ”Cred ca vor fi bucuroase si companiile de transport”

Publicat: 17 mai 2019
1

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat astazi, in timpul intalnirii cu social-democratii din Topoloveni, ca i se pare o idee buna ca statul sa deconteze 50% din biletele de transport aerian intern, dupa ce o tanara i-a propus acest lucru, motivand ca exista schimburi de experiente intre facultati.
„As avea o idee, daca imi permiteti, pentru transportul aerian intern, sa fie redus la 50%, pentru ca exista schimburi de experiente intre facultati si ar fi ceva foarte util pe langa facilitatile pe care PSD ni le-a oferit”, a spus o studenta, membra PSD, in timpul intalnirii lui Liviu Dragnea cu social-democratii din Topoloveni.

De asemenea, studenta a argumentat, in discursul sau, de ce un tanar ar vota PSD.
Noi, tinerii, suntem viitorul. Nu e momentul sa fim ca un cetatean turmentat in lumea asta teatrala. Stim ce vrem, stim ca PSD e optiunea noastra. PSD sustine tinerii”, a afirmat ea.

OUG 114 se modifica din nou. Anuntul facut de Liviu Dragnea

In alta rodine de idei, Liviu Dragnea a precizat ca propunerea facuta de tanara este ”o idee foarte buna”.
Mi se pare o idee foarte buna si asta cu 50% pentru biletele de avion in interiorul tarii. Cred ca vor fi bucuroase si companiile de transport, dar, da, eu cred ca se poate face”.
De asemenea, presedintele PSD a tinut sa o felicite pe tanara pentru ”profunzimea” discursului sau, acuzandu-i pe ceilalti tineri care se informeaza din ”lumea virtuala”.
Felicitari pentru modul cum ai vorbit si pentru cum gandesti! In primul rand am vazut la acest copil o profunzime pe care, din pacate, nu-l mai vedem la multi tineri. O vedem la suficient de multi tineri pentru ca incearca, multi dintre ei, sa iasa din lumea virtuala, unde informatiile se iau in trei secunde fara sa fie verificate si se fac si pareri, se contureaza si pareri in doua secunde”, a mai spus liderul PSD.

Adauga un comentariu