National

Liviu Dragnea, dupa atacurile lui Klaus Iohannis: „Presedintele uraste Romania”

Publicat: 19 mai 2019
1

Liderul socialdemocratilor a precizat duminica la Targoviste, pentru Antena 3, ca Romania are o crestere economica organica, care se resimte in randul electoratului, in ciuda unor eforturi ale altor partide parlamentare de a spune altceva si de a promova un mesaj negativ cu privire la evolutia Romaniei. 

Persoana presedintelui Klaus Iohannis a fost identificata de Liviu Dragnea, ca persoana cea mai vocala cu privire la toate aceste aspecte.

”Romania anului 2018 in date statistice INS si Eurostat – peste 5 % crestere economica a doua in Uniunea Europeana. Pentriu o part din informative este preferabil sa ia o infomratie de la cel care tipa mia mult, pentur alta populatie conteaza realitatea. Vrei sa traiesti mai bine sa ai in tara ta produse romanesti, sanatoase atunci votezi cu cei care fac asta. Daca vrei instabiltate votezi cu Klaus Iohannis. Multi au inceput sa simta aceasta crestere in buzunarul lor si sa aiba incredere in actiunile guvernului”, a precizat Liviu Dragnea. 

„Iohannis ar vrea sa ajunga din partidele securiste, el vrea sa mearga niste europarlamentari care sa se faca pres la stapanii lui din Europa, europarlamentari care au votat impotriva Romaniei. Noi vrem ca la Bruxelles sa mearga europarlamentari patrioti care nu pot fi minititi. care sa moara in mana cu adevarul”, a declarat liderul PSD.

Intrebat daca va candida la alegerile prezidentiale Liviu Dragnea a precizat ca are de gand sa nu mai fie ales Presedinte Klaus Iohannis.

Comentarii
    • Votăm PSD! Iubim PSD!
      PSD a contribuit cu bani şi ne-a făcut aeroport în Iaşi, ca să fim în rând cu lumea civilizată; PSD a modernizat o mare parte din transportul public în comun. PSD a construit Ateneul din Iaşi. PSD a astfaltat/ pavat aproape tot oraşul Iaşi. PSD a reabilitat palatul culturii, palatul copiilor, sala polivalentă, şcoli, grădiniţe, universităţi, spitale, Biserici. PSD a făcut piste pentru biciclişti. PSD a modernizat şi a igenizat toate pieţele din oraşul Iaşi. PSD a reabilitat şi a modernizat toate căminele studenţeşti din oraşul Iaşi. PSD a construit în oraşul Iaşi multiple centre de asistenţă-socială. PSD a rezolvat o mare parte din problema iluminatului public stradal. PSD a schimbat toate şinele de tramvai din oraşul Iaşi. PSD a construit blocuri ANL în oraşul Iaşi.

  • Sa ti introduc cucurigu in gura mai Dracnea si la sfarsit sa il introduc în abuzul la toti flăcăii care sunt sclavi la bzi

Adauga un comentariu