Actualitate

Liviu Dragnea, dupa o intalnire cu ciobanii: Oameni de toata isprava! Noi masuri pentru ajutorarea lor

Publicat: 18 mai 2019
1

Liderul PSD Liviu Dragnea a transmis sambata, dupa ce a petrecut o zi cu oieri, ca social-democratii vor introduce o subventie pentru mielute,  subventie de 2 lei pe kg de lana si ca se vor infiinta mai multe spalatorii de lana.

„Sambata aceasta am petrecut-o alaturi de oierii din Poiana Sibiului. Oameni de toata isprava. Alaturi de familiile lor, sotii, copii si nepoti am povestit despre traditia de sute de ani pe care ei o duc cu incapatanare mai departe. M-am bucurat enorm sa vad ca tinerii isi doresc sa preia de la parinti aceasta munca cu toate sacrificiile pe care le implica. Si in ciuda tuturor greutatilor sunt determinati sa mearga inainte.

Ion Cristoiu: "Klaus Iohannis a aminat paranghelia de luni, 20 mai 2019, din motive electorale. Din aceleasi motive pentru care o si initiase"

Alaturi de Petre Daea, le-am ascultat problemele si am pus pe hartie un program pe termen scurt si mediu in asa fel incat oieritul in Romania sa revina la ce era odata. Am facut o serie de pasi importanti cu programul pentru lana, cu infiintarea Casei de Comert si subventiile acordate. A venit insa momentul sa trecem la nivelul urmator. Asa ca ne-am propus ca in perioada urmatoare sa mai aducem modificari in privinta legislatiei pentru zilieri, pentru a incuraja forta de munca, sa acordam o subventie pentru mielute pentru cresterea efectivelor si acordarea unei subventii de 2 lei pe kilogramul de lana dar si infiintarea mai multor spalatorii de lana.

De asemenea vrem ca prin Casa Romana de Comert sa dezvoltam centre de preluare, centre de prelucrare, centre de ingrasare, flota de vase pentru transport extern de animale si nu in ultimul rand magazine.

Toate aceste masuri si multe altele vor ajuta alaturi de programele pentru legumicultura sa dezvoltam si mai mult Romania.

Vreau sa le multumesc acestor romani minunati pentru ca ne-au primit in casa lor, la masa lor, in familia lor si ne-au ajutat sa intelegem si mai bine ce nevoi au. Le-am promis ca vom reveni ca sa vedem rezultatele masurilor pe care le-am gandit impreuna.

Romania merita mai mult, acesti romani gospodari merita mai mult!”, a scris Dragnea pe Facebook.
 

Comentarii
  • Votăm PSD! Iubim PSD!
   PSD a contribuit cu bani şi ne-a făcut aeroport în Iaşi, ca să fim în rând cu lumea civilizată. PSD a modernizat o mare parte din transportul public în comun. PSD a construit Ateneul din Iaşi. PSD a astfaltat/ pavat aproape tot oraşul Iaşi. PSD a reabilitat palatul culturii; palatul copiilor; sala polivalentă; şcoli; grădiniţe; universităţi; spitale; Biserici. PSD a făcut piste pentru biciclişti. PSD a modernizat, igenizat toate pieţele din oraşul Iaşi. PSD a reabilitat şi a modernizat toate căminele studenţeşti din oraşul Iaşi. PSD a construit în oraşul Iaşi multiple centre de asistenţă-socială. PSD a rezolvat o mare parte din problema iluminatului public stradal. PSD a schimbat toate şinele de tramvai din oraşul Iaşi. PSD a construit blocuri ANL în oraşul Iaşi.

   • Bai postac PSD, ce a facut PSD pt Iasi? a dat niste firimituri la prosti? Proiectele mari , ca autostrada Iasi Tg-Mures, acolo as vrea sa vad o sustinere.

    • Pai du-te la munca daca vrei autostrazi, munceste ca toata lumea, plateste taxe si impozite ca toata lumea, ca prin munca se dezlvolta orice tara. In majoritatea tarilor dezvlotate s-au construit autostrazi din taxele si din impozitele cetatenilor. Tu esti asistata-sociala, stai toata ziua ca plosnita si incasezi bani moca de la statul roman.

Adauga un comentariu