Actualitate

Liviu Dragnea, dupa votarea modificarii codurilor penale in Parlament: Am respectat decizia CCR

Publicat: 24 apr. 2019
1

Președintele PSD Liviu Dragnea a spus astazi, la Parlament, a spus că nu a mai fost făcută nicio modificare la codurile penale "deasupra deciziei CCR".

Liviu Dragnea a dat ordinul! Inspectorii au facut PRAPAD in toata tara! Ce s-a intamplat

„S-a declanșat procedura de modificare acum multe, multe luni de zile, cu dezbateri și spectacol. Au fost contestate la CCR aceste legi, CCR a spus că o serie de articole nu sunt constituționale și nu pot fi acceptate, o serie de articole trebuie să fie modificate pentru a deveni constituționale, o serie de articole sunt constituționale, fără să fie modificate. Decizia luată de noi, de anul trecut, a fost ca articolele declarate constituționale să continue procedura parlamentară, ca să se închidă o procedură. Nu s-a adus nicio modificare, nici măcar o virgulă deasupra deciziei CCR. Astăzi, a avut această procedură parlamentară, parțială, că or să atace din nou la CCR niște articole declarate deja constituționale. Deci, nu este niciun fel de modificare”, a spus Liviu Dragnea.

Plenul Camerei Deputaților a adoptat, miercuri, în calitate de for decizional, proiectul de modificare a Codului Penal în acord cu deciziile Curții Constituționale. Au fost 180 de voturi pentru.
 

Adauga un comentariu