Actualitate

Liviu Dragnea: „Iohannis comite o infractiune, dar nu e nici prima, nici ultima. El ia in batjocura orice”

Publicat: 12 mai 2019
1

Seful Camerei Deputatilor si presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca este o infractiune faptul ca presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, merge la mitingurile celor de la PNL cu masinile Administratiei Prezidentiale. „El nu face nicio campanie pentru referendum. El cu referendumul a vrut sa pacaleasca pe toata lumea. El, de fapt, e interesat sa-i ajute pe cei de la PNL sa creasca in sondaje. Faptul ca foloseste masinile statului in interes personal si politic, asta e infractiune, pana la urma. Dar nu e nici prima si nici ultima infractiune pe care o comite Iohannis. Pentru el, Constitutia nu mai e demult Biblia legilor. Nu respecta nici deciziile CCR, nici Constitutia. El ia in batjocura orice, doar interesul personal primeaza pentru Iohannis”, a spus Dragnea. 

Liviu Dragnea, despre Fondul de Dezvoltare si Investitii: Vor fi investiti 10 miliarde de euro

In ceea ce priveste propunerile pentru ministere, pe care Iohannis le-a refuzat, Dragnea a spus ca singura varianta pentru a grabi procesul ar fi ca remanierea sa fie facuta prin Parlament. „Eu ii doresc succes doamnei Dancila sa astepte. Eu nu cred ca va primi vreun raspuns de la Iohannis. Nu-l intereseaza pe Iohannis. Nu respecta nimic. Cand se va hotari sa facem remanierea prin Parlament, nedepinzand de Iohannis, atunci se va intampla, daca nu, o sa stea cu Guvernul schiop cat o sa stea Iohannis la Cotroceni”. 

Comentarii
  • LA ARME, TAVARASI PENSIONARI, CA NUMA VOI ATI MAI RAMAS IN TARA, RESTU AU FUGIT CA POTARNICHILI DUPA NUCLEARELE pesede DIN ULTIMII 30 DE ANI ! SA NE APARAM TARA CU VIJELIE SI VIGOARE DE IMPERIALISMU AMERICAN SI DE CEL EROPEAN ! TINERET NE-OM ADUCE NOI DE LA FRATII NOSTRI DIN VIETNAM, TURKMENISTAN SI AZERBAIDJAN ! VOM FI CE SUNTEM SI MAI MULT DE ATAT: O COLONIE TRISTA SI SINISTRA DE PENSIONARI DE LA MARGINEA EROPEI !

    • Sa va dau la mu ie la toti cei care postati tendenrios. Tie ca esti un pertirbat manipulator. De altfel k sa **** **** PNL nu e alta alternativa pentru a o suge si celor de la PSD.. Concluzia este aceasta… (marlan de strada cu frustrari de asa zise tari straine). La minca cu voi panaramelor

  • Livache cît costă mașinile președintelui ,și cît costă sute ,mii de autocare care aduc asistații sociali să vă pupe în cur ? dar răpănoșii de primari psd ce folosesc mașinile primăriilor în interes personal cine plătește ???

Adauga un comentariu