National

Liviu Dragnea, mesaj important. „Am vorbit despre PSD”

Publicat: 09 sept. 2016
1

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, scrie, pe Facebook, ca Victor Ponta a fost aseara la el acasa, unde au discutat ”despre Romania, despre PSD si despre viitor” si precizeaza ca fostul premier va lupta alaturi de el si de colegii din partid pentru ca familiile din Romania sa aiba o viata mai buna.

Victor Ponta a venit aseara la mine acasa. Am vorbit despre Romania, despre PSD si despre viitor. Va lupta alaturi de mine si de colegii din partid pentru ca familiile din Romania sa aiba o viata mai buna. Victoria din decembrie o sa fie victoria romanilor!”, scrie Dragnea pe pagina sa de Facebook.

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, duminica, ca nu se afla in conflict cu Victor Ponta, dar il va contacta pentru a avea o intalnire in perioada urmatoare, si si-a exprimat speranta ca fostul premier va „incepe sa munceasca” alaturi de el si de social-democrati la programul de guvernare si in campanie.

Fostul premier Victor Ponta a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca il tenteaza mai mult un proiect nou si mai mic decat sa stea ”in tribuna” unei echipe mari, facand referire la o posibila trecere a sa de la PSD la PRU, precizand insa ca prima sa optiune va ramane PSD.

”M-as transfera la Steaua Rosie Belgrad ca tot sunt eu stelist. (…) Sau la orice echipa din jur. (…) Cand ai un jucator care nu are loc in echipa, decat sa-l tii pe banca sau in tribuna, lasa-l sa joace la o echipa si sa se intoarce cand ai nevoie. Decat sa stau in tribuna, sigur ca un proiect in care sa pot sa fac ceva, e tentant. E uman, e de inteles acest lucru. Fiind campanie electorala pot sa fac mai mult decat atat. Partidul meu m-a folosit la alegerile pentru locale”, a spus Ponta, intrebat daca are de gand sa ”se transfere” la PRU sau la o alta ”echipa” din afara tarii.

Ponta a adaugat ca nu a contribuit la realizarea programului de guvernare al social-democratilor, precizand ca nu a fost contactat de conducerea partidului, si ca va afla probabil din presa despre continutul acestuia.

Fostul premier Victor Ponta a fost plasat, marti, sub control judiciar pentru 60 de zile, de catre procurorii DNA, sub acuzatiile de folosire a influentei ori autoritatii in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite si complicitate la infractiunea de spalare de bani. Ponta ar fi beneficiat de 220.000 de euro de la un om de afaceri pentru a organiza vizita unei personalitati politice straine, iar in schimbul banilor l-ar fi desemnat pe omul de afaceri drept candidat pe listele PSD.

Comentarii
    • Bunăstarea românilor… Va intra la bulău dacă a pus botul la cascaval când a sters datoria lui Kazmunay Gaz. A sters el cu buretele 400mil.euro că e tare in sculă!… O tara de hoti. Poate peste 100 ani vom avea autostrăzi! Dar atunci nu va mai fi nevoie de ele pt ca masinile vor zbura…

Adauga un comentariu