National

Liviu Dragnea: OUG care creste salariile inaltilor demnitari va fi „picata”. Eu am un salariu foarte mare

Publicat: 03 ian. 2017
1
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca vrea sa „pice” in Parlament OUG privind cresterea indemnizatiilor inaltilor demnitari, afirmand ca il afecteaza, pentru ca salariul sau este „foarte mare” si ca nu poate fi de acord cu diferenta considerabila dintre salariul minim si cel maxim.
Eu o sa sustin ca acea ordonanta sa fie picata in Parlament. Ma afecteaza inclusiv pe mine. Eu acum ca presedinte al Camerei Deputatilor am un salariu… nici nu stiu cat am, foarte mare, nu stiu 100 si ceva de milioane de lei. Habar nu am! Nu este corect si asta nu este populism. Sunt oameni care au salarii foarte mici pentru care muncim sa facem un sistem si sa cream crestere economica ca sa aiba acces la venituri mai mari”, a declarat presedintele PSD, Liviu Dragnea.

El a precizat ca salariile inaltiilor demnitari vor fi cuprinse in legea salarizarii unitare.
„Nu pot sa fiu de acord ca un grup de oameni, 40-50 de oameni sa avem aceste salarii mari si vom vedea ce vom face cu ei cum refacem legea. Eu vreau sa picam aceasta OUG si in legea salarizarii unitare pe care o vom face sa fie cuprinse si aceste salarii. Le-am spus colegilor mei ca vreau sa pice acasta OUG si sa revenim la salariile pe care le avem”, a mai spus Dragnea.
Intrebat daca indemnizatia presedintelui Klaus Iohannis o sa scada, Liviu Dragnea a raspuns ca nu stie, insa, a sustinut ca nu crede ca presedintele se va opune principiului pe care l-a enuntat.
Adauga un comentariu