National

Liviu Dragnea: Posibila motiune de cenzura impotriva Guvernului, daca Antena 3 va fi evacuata

Publicat: 17 feb. 2016
1

Liviu Dragnea a anuntat ca daca va avea loc evacuarea sediului Antenei 3, PSD se gandeste sa ia in calcul depunerea unei motiuni de cenzura prin care Guvernul Ciolos sa fie demis.

”Sub nicio forma, nu este nici avertisment, nici altceva, doar ca am discutat, azi, in partid, daca, ca ieri am fost mai transant, n-am folosit cuvinte mestesugite, am spus foarte simplu ca, daca se intampla aceasta evacuare, practic, Guvernul Romaniei inchide cinci televiziuni.

Daca se intampla acest lucru si Guvernul Romaniei, tehnocrat, care a spus mereu ca apara libertatea presei, atunci cred ca acest Guvern nu mai poate ramane in functie. Analizam foarte serios depunerea unei motiuni de cenzura”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

”Daca Guvernul Romaniei baga pumnul in gura presei, o desfiinteaza, acest Guvern nu mai poate ramane pentru ca devine extrem de periculos pentru libertatea noastra”, a adaugat liderul PSD.

Comentarii
  • Buna ziua !
    Semaforul de la intersectia bld. Primaverii cu Tutora(la Tesatura) a fost setat de la 35 de secunde la 85 de secunde,in vreme ce timpul de trecere a ramas de 30 de secunde.Este frustrant la orice ora din zi sa treci pe acolo,datorita cozilor care se formeaza pe ambele benzi si in ambele directii.
    Rog pe cei abilitati sa studieze situatia si sa revina la timpii anteriori !
    Va multumesc !

Adauga un comentariu