National

Liviu Dragnea pregateste LOVITURA DECISIVA: Cine sunt oamenii vizati

Publicat: 09 ian. 2017
1
Liviu Dragnea nu uita si nu iarta. Seful PSD pregateste lovitura decisiva celor care au condus de la Palatul Victoria in ultimul an. Cele doua ordonante referitoare la achizitionarea operei „Cumintenia pamantului” vor merge la comisiile de specialitate, unde li se vor face rapoarte, pentru a vedea daca au fost respectate prevederile legale, a declarat luni presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea.
„Cele doua ordonante vor avea rapoarte in comisii si vor ajunge in plen. O sa asteptam rapoartele comisiilor sa vedem, acolo trebuie o analiza serioasa, sa vedem care totusi au fost procedurile de achizitie, au fost respectate prevederile legale, cum s-au facut negocierile, adica sunt niste intrebari care au fost ridicate in ultimele luni si la care trebuie sa dam raspuns. In functie de aceste rapoarte, plenul va hotari”, a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului.
El a adaugat ca opere de genul „Cuminteniei pamantului” ar trebui recuperate de statul roman prin procedura legala si transparenta.
„In ce priveste opera lui Brancusi, din cate am inteles, daca s-ar fi cautat cum trebuie s-ar fi gasit documentele care atestau ca este deja proprietatea statului roman, pe de o parte. Pe de alta parte, aceasta opera, ca si alte opere care ar putea fi recuperate de statul roman, trebuie sa fie recuperate, dar printr-o procedura legala, transparenta. Ceea ce s-a facut acolo, in opinia mea, poate gresesc, nu a fost nici legal, nici transparent, dar comisiile de specialitate vor analiza lucrul asta”, a aratat presedintele Camerei.
El a precizat ca nu incurajeaza ce a facut Guvernul Dacian Ciolos in acest caz.
„Nu am incurajat nici ce a facut Guvernul trecut. Pana la urma, a incasat niste bani si nu stie cum sa ii dea inapoi la oameni. Nu incurajez ca un Guvern sa se implice in asa ceva, sa promoveze aceasta colecta nationala si sa stranga o suma de bani pe care sa nu mai stie cum sa o dea inapoi. Pune un semn de intrebare mare asupra Guvernului acestei tari”, a aratat Liviu Dragnea
Adauga un comentariu