Actualitate

Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, intalnire de ultima ora

Publicat: 20 nov. 2018
1

Liderii coalitiei de guvernare, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, discuta, la ora transmiterii acestei stiri, in biroul presedintelui PSD de la Camera Deputatilor. Surse din coalitie au spus MEDIAFAX ca pe agenda discutiei se afla vizita in Romania pe care presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, o efectueaza incepand de maine. Potrivit surselor citate, Dragnea si Tariceanu ar urma sa aiba cate o intrevedere, in urmatoarele zile, cu Tajani, in calitate de presedinti ai celor doua camere ale Parlamentului.

Ludovic Orban: "PSD este un izvor nesecat, citez dintr-un clasic in viata, un fost PSD-ist, un izvor nesecat de maimute si de prosti"

Premierul Viorica Dancila va avea, miercuri, la Palatul Victoria, o intrevedere cu Antonio Tajani in cadrul Conferintei Presedintilor din Parlamentul European cu Guvernul Romaniei, potrivit unui anunt al Executivului. Intalnirea are loc in perspectiva preluarii de catre Romania, de la 1 ianuarie 2019, pentru o perioada de sase luni, a Presedintiei rotative a Consiliului Uniunii Europene. La Conferinta Presedintilor din Parlamentul European cu Guvernul Romaniei vor participa prim-ministrul Viorica Dancila, membrii Guvernului Romaniei, presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, Secretarul General al Parlamentului European, Klaus Welle, precum si liderii celor noua grupuri politice europene, potrivit Executivului. Pe agenda evenimentului, pe langa intrevederea premierului Viorica Dancila cu presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, mai figureaza si o intrevedere in plenul delegatiilor Parlamentului European si Guvernului Romaniei.

Adauga un comentariu