Actualitate

Liviu Dragnea va avea nevoie de o intervenție chirurgicală. Codrin Ștefănescu a făcut anunțul

Publicat: 03 aug. 2021
Codrin Ștefănescu și Liviu Dragnea
Codrin Ștefănescu, unul dintre apropiații lui Liviu Dragnea, anunță că fostul lider al PSD are nevoie de operație, chiar dacă starea sa este în general una bună

Codrin Ștefănescu, unul dintre apropiații lui Liviu Dragnea, anunță că fostul lider al PSD are nevoie de operație, chiar dacă starea sa este în general una bună. Dragnea are probleme cu spatele și, potrivit lui Ștefănescu, acestea s-au agravat în perioada petrecută în penitenciar. Codrin Ștefănescu susține că Liviu Dragnea va acorda în curând un interviu unei televiziuni.

„Am promis cā vā țin la curent! Dupā foarte multe analize și vizite in mai multe spitale, concluziile medicilor sunt destul de clare! Situația s-a agravat in ultimii doi ani, rezultatul analizelor nu e deloc favorabil. Probabil se va opera, cel puțin asta i s-a dat de înțeles. Doctorii sunt rezervați pentru o altā variantā, mai sunt doi care trebuie sā-l vadā, pentru cā programul a fost modificat dupā ce l-au convocat la DNA. Vā amintiți faza, exact la ora când era stabilit RMN-ul. In rest, se simte ok. E puternic și curajos, așa cum îl știți, a promis ca in câteva zile va accepta invitația unei televiziuni! Și chiar are lucruri de spus! Mulți nu vor dormi dupā anunțul acesta! Vā imbrāțișeazā pe toți!”, scrie Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Din ce trăieşte Liviu Dragnea, fostul lider al PSD

Prezent la Direcția Națională Anticorupție unde a dat explicaţii într-un alt dosar în care este vizat, fostul lider social democrat a fost interpelat de un reporter din ce trăieşte. Asta în condiţiile în care averea lui Dragnea este pusă sub sechestru în dosarul Teldrum. Liviu Dragnea i-a explicat reporterului că trăieşte din salariu:

„Cu atâtea sechestre, mai aveţi din ce să trăiţi?”, l-a întrebat un reporter pe fostul lider PSD.

„Da, sigur, din salariu”, a răspuns Dragnea, care a reuşit cu greu să îşi facă loc printre susţinătorii şi contestatarii săi, aflaţi lângă sediul DNA.

De altfel, în momentul în care a fost eliberat, Liviu Dragnea a menţionat faptul că se va angaja la firma deţinută de fiul lui.

Liviu Dragnea, acuzații dure după eliberarea din penitenciar: „Totul vine de la Iohannis”

Ajuns acasă între familie şi prieteni, Liviu Dragnea, fostul lider al Partidului Social Democrat i-a acuzat pe șefii Penitenciarului Rahova de ”abuzuri” şi pe preşedintele Klaus Iohannis că a dat ”comandă” pentru sancționarea sa.

Liviu Dragnea i-a acuzat pe șefii Penitenciarului Rahova de ”abuzuri”, făcând referire la pedeapsa primită după ce a dat în anul 2020 un interviu la un post de televiziune.

După ce a ajuns acasă în sânul familiei şi înconjurat de câţiva prieteni apropiați, Liviu Dragnea a precizat faptul că primul său obiectiv va fi sănătatea care a fost grav afectată în cei doi ani şi două luni de închisoare pe care i-a descris ca fiind plini de „abuzuri, suferinţă şi umilinţă”.

”Cei care conduc penitenciarul Rahova trebuie să dea socoteală pentru abuzurile comise. La mine a fost o comandă de sus, foarte clară. Flavia (avocata Flavia Teodosiu – n.red.) mi-a spus că i-a spus Predoiu, când era ministrul Justiției, până să vină Stelică la Justiţie că totul vine de la Iohannis. Dar asta ştiam şi eu că se vorbea în unitate, gânditi-vă că sunt câţiva metri pătraţi”, a declarat joi Liviu Dragnea după eliberarea din penitenciar.

Comentarii
  • Un puscarias cand este eliberat conditionat trebuie in primul rand sa-si recunoasca „fapta” se pare ca acest parnaias ar trebui bagat inapoi intrucat incalca prima regula!

  • Bula a furat niste case, si niste chirii necuvenite de vreo 350000 euro,pe care nu le restituie desi exista hoatarare judecatoresaca.Sta intr-un palat si se odihneste, dupa ce a furat.Nimeni nu spune numic.E drept?

Adauga un comentariu