National

Liviu Dragnea va castiga batalia? Niciun membru nu i-a cerut demisia

Publicat: 21 sept. 2018
1

La peste doua ore de la inceperea sedintei Comitetului Executiv al PSD, nimeni nu a cerut demisia lui Liviu Dragnea sau excluderea vreunuia dintre semnatarii scrisorii, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX. Cu toate ca au luat cuvantul atat Gabriela Firea, cat si Paul Stanescu, doi dintre semnatarii scrisorii prin care au cerut demisia presedintelui PSD, Liviu Dragnea, niciun social-democrat nu a solicitat, pana la momentul transmiterii acestei stiri, ca Dragnea sa faca un pas in spate de la sefia partidului, potrivit surselor politice. Deocamdata se discuta pe punctele din scrisoare, vorbind in cadrul reuniunii aproape jumatate din membrii CEx.

 

ZIUA ZERO pentru Liviu Dragnea! Gabriela Firea a domolit tonul! Harta filialelor care NU il mai sustin pe Liviu Dragnea – FOTO/UPDATE

Pe de alta parte, Liviu Dragnea le-a transmis participantilor la sedinta ca nu renunta la legile justitiei si la Codurile penale. Premierul Viorica Dancila a declarat vineri, in sedinta Comitetului Executoiv PSD, ca nu va pleca din functia de premier, au spus sursele politice, pentru MEDIAFAX. Aceleasi surse politice au declarat, pentru MEDIAFAX, ca nu este exclusa o noua sedinta a Comitetului Executiv saptamana viitoare. Cu aceasta occazie ar urma sa se discute si despre activitatea din Guvern si Parlament.

Comentarii
Adauga un comentariu