Eveniment-Social

Liviu Dragnea vine la Iasi. Regionalizarea, in dezbatere publica

Publicat: 22 mai 2013
1
Guvernul Romaniei a demarat un proces de reorganizare administrativa, iar dezbaterile pe aceasta tema sunt programate a avea loc atat in Bucuresti, cat si in tara. Sub titulatura „Reforma administrativ-teritoriala, mai multa eficienta in administratia locala din Romania”, prima dezbatere din afara Bucurestiului va avea loc la Iasi.
Reprezentantii Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, viceprim-ministrului Liviu Dragnea, si sute de invitati, primari, presedinti de Consilii Judetene, ai municipalitatii iesene vor paricipa la o dezbatere publica privind procesul de regionalizare-descentralizare.
Dezbaterea va avea loc joi, 23 mai, in intervalul orar 10:00 – 16:00, in Aula Universitatii de Agronomie si Medicina Veterinara „Ion Ionescu de la Brad”.
Comentarii
  • La ce foloseste? platim mai putine taxe si impozite? ne deplasam mai putin cand avem nevoie de semnaaturile administratiei locale? si, daca raspunsul este NU la ce am intrebat, la ce foloseste? la subjugat platitorul de rand?

    • A MAI SPUS SI VOI MAI SPUNE , CEL CARE A AVUT PRIMA DATA IDEEA REGIONALIZARII ESTE CEL MAI MARE IDIOT . PRIN ACEASTA REGIONALIZARE MAI APAR INCA VREO 70 , 80 DE MANCATORI LA VALAUL BUGETULUI STATULUI CARE NU VOR PRODUCE NIMIC PENTRU TARA . DAR VOR AVEA SALARI URIASE .

  • Cum la ce foloseste regionalizarea?Sa slabeasca autoritatea statului centralizat, sa se consfinteasca statutul de „baroni locali”, iar pe de alta parte se vede ca nu le strica niste structri asemanatoare unor mici „guverne” cu tot aparatul birocratic de rigoare-ca doar au clientela politica de multumit!Ce presedinte de tara, guvernator de regiune- e mai sigur, salariu mai mare, implicare directa in alocari de contracte imense etc etc.Daca s-ar vrea cu adevarat eficienta, ar exista si acum parghiile, dar nu se vrea decat o capusare si mai intensa a banului public!

Adauga un comentariu