Actualitate

Liviu Plesoianu, atac fara precedent la adresa Realitatii TV: Gura, ipocritilor

Publicat: 25 iul. 2018
1

Deputatul PSD, Liviu Plesoianu, lanseaza un atac de o duritate fara precedent la adresa postului Realitatea TV si a jurnalistilor de la acest post de televiziune. Plesoianu reactioneaza la campania Realitatea TV ”#GURA” si le transmite ca au datorii de 25 de milioane de euro la stat.

..Atunci: „GURARealitatea TV!

1. „GURA” Realitatea TV (ca tot ati pornit voi campania "#GURA…")! Sunteti de un tupeu chomolungmian, #IPOCRITILOR! 25.000.000 de EURO DATORIE la stat! Taxe si impozite NEPLATITE, INSOLVENTA DE 7 ANI, impotriva oricarei LEGI! Voi dati lectii de economie, voi vorbiti despre bugetul statului, despre taxe si impozite? Nu va e jena? Cate sectii de spital si cate sali de clasa am putea renova si utila cu banii pe care ii datorati voi, mai, #IPOCRITILOR!?

2. „GURA” Realitatea TV! Patronul vostru, Maricel Pacuraru, a fost condamnat in 2014 la PATRU ANI de inchisoare pentru SPALARE DE BANI si COMPLICITATE LA ABUZ IN SERVICIU in dosarul „Posta Romana”! Voi aveti tupeul sa vorbiti despre „abuz in serviciu”? Voi aveti tupeul sa vorbiti despre „coruptie”? Voi aveti tupeul sa pozati in fiinte pure si impecabile? #IPOCRITILOR!

3. „GURA” Realitatea TV! Pe langa patronul „PENAL” Maricel Pacuraru, mai aveti un patron. El nu e „penal”, dar e #GEOSTRATEG. GUSA-Geostrategul explica ieri savant – chiar la voi, la Insolventa TV – cum s-a uitat el in DEX si a observat ca „M.IE” inseamna, de fapt, „GURA”. Motiv pentru care v-ati pus voi toti in piept, marii „jurnalisti” de la iRealitatea TV, insigne cu „GURA PSD”. Ba chiar ati anuntat ca demarati campania „GURA PSD”.

…Bun! Pai daca tot ati demarat campania „GURA PSD” (de fapt „M.IE PSD”, dar o ardeti finuti si DEXologi…), atunci nu aveti niciun motiv sa va suparati daca eu va voi spune de aici inainte „GURISTI”. De ce sa va spun „jurnalisti”, cata vreme voi singuri ati ales sa fiti #GURISTI?! #GURISTILOR!

Liviu Plesoianu a reactionat extrem de dur atunci cand a citit pe Wikipedia ca ar fi agent al Serviciilor de informatii rusesti

P.S. Doamna Rifai, domnule Rares Bogdan? De cate ori vi se va spune de aici inainte „#GURISTI” (si, credeti-ma, EXACT asa va va ramane numele!), va rog sa aveti amabilitatea de a va aminti ce spunea insusi GUSA-Geostrategu’: „Conform DEX, M.IE inseamna GURA”…

P.P.S. Doamna Rifai, domnule Rares Bogdan? Cand va faceti emisiunile purtand insigna „GURA” in piept, va rog de asemenea sa aveti aceeasi amabilitate. Sa va faceti emisiunile intelegand exact (conform DEX, desigur!) ce ati ales sa purtati pe sacouri…

P.P.P.S. Daca mai am colegi care – din motive care-mi scapa – mai au de gand sa mearga prin platorurile INSOLVENTA TV, le recomand sa poarte cu ei, la vedere, coli A4 sau chiar A3 pe care sa scrie: „GURA iRealitatea TV”, „GURA Insolventa TV”, „Postul #GURISTILOR liberi”, „BANII INAPOI, #IPOCRITILOR”, „25.000.000 de EURO pentru SCOLI si SPITALE, #GURISTILOR!”, „#GURISTII de la Lacomia TV”, „#GURISTII DE LA PsihoPuPu TV” s.a.m.d.”, scrie Liviu Plesoianu, pe pagina personala de Facebook.

Comentarii
Adauga un comentariu