Actualitate

Liviu Pleșoianu face public o înregistrare video cu Nicușor Dan care atacă PNL: Liberalii îl acuzau că este la comanda rechinilor imobiliari – VIDEO

Publicat: 18 sept. 2020
Nicușor Dan arată o hârtie
Liviu Pleșoianu îi acuză pe liberali că știau despre legăturile dintre Nicușor Dan și rechinii imobiliari

Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, face public o înregistrare video cu Nicușor Dan, din campania pentru alegerile locale din 2016, care atacă PNL. Nicușor Dan răspunde PNL care îl acuză pe Nicușor Dan că lucrează la comanda rechinilor imobiliari.

”Proba VIDEO: Nicușor Dan a fost acuzat chiar de PNL în 2016!

Nicușor Dan: „E PENIBIL ca acest ATAC să vină din partea PNL! Este JENANT că PNL-ul, la DISPERARE, recurge la această MINCIUNĂ! PNL spune că am DATORII față de RECHINI IMOBILIARI! !”, scrie Liviu Pleșoianu pe pagina sa de Facebook.

Liviu Pleșoianu face public o înregistrare video cu Nicușor Dan care atacă PNL: Liberalii îl acuzau că este la comanda rechinilor imobiliari

Deputatul social democrat mai scrie că Nicușor Dan spune în apărarea sa că liberalii lansează doar minciuni.

„MINCIUNI ORDINARE! Jos, aici, scrie: Material produs la comanda PNL! Sunt foarte JENAT că am ajuns în situația asta“, mai scrie Liviu Pleșoianu pe pagina sa de Facebook.

Și Daniel Zamfir afirmă că liberalii știau că Nicușor Dan lucrează la comanda rechinilor imobiliari

Despre legăturile lui Nicușor Dan cu rechinii imobliari a scris senatorul PSD Daniel Zamfir. Senatorul social democrat scrie pe pagina sa de Facebook că liberalii au, încă din anul 2016, întreg dosarul lui Nicușor Dan. Acest dosar ar fi fost primit de către staff-ul de campanie în timpul campaniei electorale.

”ADEVĂRUL ȘTIUT DE TOȚI LIBERALII

Chiar așa, dincolo de ce știe Liviu Negoiță… În 2016, PNL a avut o campanie cu Predoiu pentru Primăria Capitalei. ȘTIU SIGUR că le-au venit toate informațiile și DOVEZILE despre cine e Plicușor și ce face! Motiv pentru care Plicușor, pentru cei care nu știu, nu e poreclă pusă de vreun pesedist, ci de un penelist: Mișu Voicu!“, susține Daniel Zamfir.

De asta l-au pus liberalii pe Nicușor Dan candidat

Parlamentarul social democrat precizează că l-au pus candidat la Primăria Capitalei pe Nicușor Dan tocmai pentru că știau despre înregistrările cu acesta.

„Revenind…peneliștii ȘTIU cu PROBE cine e Nicușor și l-au pus candidat. PROBELE din 2016 primite de staff-ul PNL sunt perfect din aceeași serie cu ce e acum în înregistrările cu Nicușor făcând presiuni pentru fratele lui interlop. Și atenție, domnu’ care transpiră și mințea ieri în conferiță de presă, ȘTIA SIGUR ce face și că n-are dreptatea-n mână! CÂND sună el la Primarie? Când? DUPĂ CE instanța dăduse verde demolării! DUPĂ! Adică să impiedice demolarea validată de INSTANȚĂ!

#RomaniiTrebuieSaStie #vavedem”, mai scrie Daniel Zamfir pe pagina sa de Facebook.

Înregistrarea cu Nicușor Dan, făcută publică de Dana Budeanu

Dana Budeanu a publicat o înregistrare cu Nicușor Dan, în care candidatul PNL-USR-PLUS la Primăria Capitalei pare a-și exercita influența asupra unui angajat al Primăriei Sector 4 în tentativa de a opri demolarea unei clădiri.

Pe înregistrare, interlocutorul lui Nicușor Dan este Cristian Zărescu, consilierul primarului Daniel Băluță. Zărescu a explicat că este vorba despre cinci astfel de convorbiri cu Nicușor Dan, iar clădirea pe care acesta încerca să o protejeze aparținea unui om certat cu legea, care are mai multe probleme cu Primăria Sectorului 4.

„Această înregistrare este dintr-un şir de înregistrări dintre cei doi. Nicuşor Dan face trafic de influenţă, în favoarea acestui domn. A venit un nene într-o zi şi şi-a luat o parcelă în parc, după care domnul Mitrache a construit fără autorizaţie în parc, într-un copac. A construit o casă, este acolo. El spune că este restaurant, purul Nicuşor Dan a intervenit conform declaraţiei din seara aceasta şi recunoaşte înregistrarea. El (Nicuşor Dan n.r.) a intervenit în calitate de mediator, declară dânsul”, susţine Dana Budeanu.

Comentarii
  • rares bogdan e bine sa teretragi caci ai devenit enibil si insportabil de toti romanii.esti un scandalagiu si lipsit de bun simt si de cei 7 ani de acasa.nu se vede educatia primita in familie si poate si de asta nu ai respect pentru vaklorile nationale sau pentru semenii ti.dar ai intrecut masura cu Avocatul oporului,mai nerodule ce esti.romnii nu vor sa te mai vada sau ascult pe la tv.pleaca oriunde vrei tunnumai pleaca odata jigode ordinara.

Adauga un comentariu