National

Liviu Pleșoianu îl acuză pe Klaus Iohannis de ipocrizie: ”GATA, ridicăm cetățeanul, să nu care cumva să fie deranjat Măria Sa” – VIDEO

Publicat: 16 sept. 2020
Liviu Pleșoianu îl acuză pe Klaus Iohannis de ipocrizie: ”GATA, ridicăm cetățeanul, să nu care cumva să fie deranjat Măria Sa”
Liviu Pleșoianu îl acuză pe Klaus Iohannis de ipocrizie: ”GATA, ridicăm cetățeanul, să nu care cumva să fie deranjat Măria Sa”

Klaus Iohannis, președintele României, este acuzat de ipocrizie de către Liviu Pleșoianu, deputat PSD. Într-un colaj video realizat de către acesta este arătat cum, în 2018, președintele se declară revoltat, pentru că persoanele care protestează împotriva PSD sunt legitimate de jandarmi, însă am ajuns în 2020, iar persoanele care protestează împotriva lui Iohannis sunt imediat ridicate de forțele de ordine.

Liviu Pleșoianu îl acuză pe Klaus Iohannis de ipocrizie: ”GATA, ridicăm cetățeanul, să nu care cumva să fie deranjat Măria Sa”

”În 2020, în 30 de secunde, cinci jandarmi ridică un cetățean român care își exprimă „opinia politică” la adresa lui Werner. O singură „opinie politică” și… GATA, ridicăm cetățeanul, să nu care cumva să fie deranjat Măria Sa Werner! În 2018, deși nu avea ce să caute la congresul PNL, aceeași Mărie cu altă pălărie – Măria Sa Werner – țipa la microfon, mai, mai să muște din el, că nu sunt lăsați românii să-și exprime „opinia politică”.

…Werner? Hai, ieși cu o declarație publică și fii din nou ofuscat! Spune că nu mai suporți teroarea din regimul Orban-Iohannis… Uite ce frumos ziceai în 2018: „Așa ceva nu s-a mai întâmplat în România din anii întunecați ai comunismului!”… Hai, spune și acum exact la fel!

P.S. Aștept cu maxim interes să văd ce jurnalist îi va adresa această întrebare cu proxima ocazie…”, scrie Pleşoianu pe Facebook.

Replica lui Pleșoianu apare în contextul în care protestatara Oana Lovin a fost înlăturată de jandarmi şi amendată după ce a strigat lozinci la portavoce împotriva preşedintelui Iohannis, cu ocazia evenimentului de inaugurare a metroului din Drumul Taberei.

PSD îi compară pe Klaus Iohannis și Ludovic Orban cu soții Ceaușescu: „Stăpânii se dau primii cu metroul, plebea să mai aștepte!

Reprezentanții PSD îi compară pe Klaus Iohannis și Ludovic Orban cu soții Ceaușescu. Într-o postare pe pagina de Facebook, social democrații susțin că linia de metrou a fost inaugurată în 1979 de Elena și Nicolae Ceaușescu, la fel cum a procedat acum Ludovic Orban și Klaus Iohannis la deschiderea magistralei din Drumul Taberei.

„Cuplul Iohannis-Orban întoarce PNL în timp: stăpânii se dau primii cu metroul, plebea trebuie să mai aștepte!

Liberalii s-au instalat la putere în noiembrie 2019, dar n-au putut respecta termenul asumat de guvernarea PSD de a deschide noua linie de metrou în decembrie. Erau prea ocupați cu alegerile anticipate!“, precizează reprezentanții PSD.

PSD îi compară pe Klaus Iohannis și Ludovic Orban cu soții Ceaușescu

Postarea social democraților amintește că „stăpânii de la PNL au rezervat metroul două ore, în exclusivitate, ca nu cumva Iohannis să respire același aer cu muritorii de rând“.

„După 10 luni de bâlbe, ei dau azi în funcțiune un proiect deblocat şi realizat în proporție de 99% de guvernele social-democrate. Pentru asta apelează la cel mai grețos festivism posibil. Stăpânii de la PNL au rezervat metroul două ore, în exclusivitate, ca nu cumva Iohannis să respire același aer cu muritorii de rând.

La inaugurarea metroului din Drumul Taberei, Ludovic Orban ajunge un fel de Coana Leana a șefului suprem de la Cotroceni, iar Bode devine reîncarnarea lui Emil Bobu”, mai scriu reprezentanții PSD pe pagina de Facebook.

Adauga un comentariu