National

Liviu Plesoianu, reactie DURA dupa ce Calin PopescuTariceanu a spus ca suspendarea presedintelui nu mai este de actualitate

Publicat: 22 mai 2019
1

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a reactionat pe pagina sa de Facebook dupa ce presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca suspendarea presedintelui Klaus Iohannis nu mai e de actualitate.

„Iohannis… Piatra pe piatra… Tariceanu… Plesoianu… Viziuni complet diferite…
In 2016, in luna decembrie, ma pronuntam pentru prima oara pentru SUSPENDAREA lui Iohannis. Spuneam atunci ca, nesuspendat, Iohannis se va asigura ca NU MAI RAMANE PIATRA PE PIATRA in Romania. Am avut dreptate si, de atunci, am mai solicitat de cel putin 30 de ori demararea procedurii de suspendare.

Liviu Plesoianu, despre Radu Mazare: Are sanse sa castige la CEDO

In 2019, in luna mai, domnul Tariceanu foloseste exact aceeasi expresie, dar in sens diametral opus. Tot pentru a 30-a oara, repeta ca Iohannis a facut doar greseli politice si ca nu ar fi trebuit suspendat pentru asta. Si ne spune ca nu Iohannis a facut in asa fel incat sa nu mai ramana piatra pe piatra, ci ca suspendarea lui Iohannis ar fi insemnat SA NU MAI RAMANA PIATRA PE PIATRA in Romania.

Da, domnule Tariceanu, este evident ca avem opinii si atitudini fundamental diferite in aceasta chestiune! Dumneavoastra nu ati vazut niciodata motive suficiente pentru SUSPENDAREA lui Iohannis. V-ati opus in mod constant, din 2016 si pana acum. Eu am vazut necesitatea SUSPENDARII, in schimb, inca din decembrie 2016. Adica de cand ne spuneati ca, NECONSTITUTIONAL, v-a chemat si v-a spus sa stati deoparte, pentru ca are de gand sa NU lase PSD sa guverneze. Continui sa cred ca Parlamentul Romaniei ARE DATORIA sa-l suspende pe Presedinte atunci cand acesta incalca grav Constitutia! Or, in vreme ce dumneavoastra vi se pare ca Iohannis a facut doar greseli politice, eu sunt de parere ca Iohannis A CALCAT IN PICIOARE CONSTITUTIA ROMANIEI de zeci de ori, din 2016 si pana in prezent…

TARICEANU: „Suspendarea nu e o jucarica pe care o falfaim toata ziua, pentru ca pana la urma o tara trebuie sa aiba anumita stabilitate politica. Daca va imaginati ca ideea de a nu mai lasa piatra peste piatra in tara este ideea pe care trebuie sa mergem, eu nu o impartasesc. Faptul ca el a facut niste greseli politice, acelea se sanctioneaza politic, nu prin suspendare.”

PLESOIANU: "O spun inca din 2016 – Daca acest ins ramane pe functie, se va asigura ca nu mai ramane piatra pe piatra in aceasta tara. Suspendarea lui Iohannis nu e doar necesara, e absolut obligatorie! Gesturile acestuia nu mai sunt doar incalcari grosolane ale Constitutiei Romaniei, ci reprezinta deja atentate la adresa sigurantei nationale!"”, scrie Liviu Plesoianu pe Facebook.

Adauga un comentariu