Cancan

Liviu Vârciu a mărturisit că a ieșit în pierdere după ce a organizat botezul lui Matei Liviu. Ce a declarat artistul

Publicat: 18 oct. 2021
Liviu Varciu si Matei Liviu la botez
Liviu Varciu sustine ca a iesit in pierdere dupa botezul lui Matei Liviu

Liviu Vârciu a declarat de curând că după ce a organizat botezul fiului său Matei Liviu a ieșit in pierdere. Petrecerea a fost una de vis, iar de pregătiri s-au ocupat chiar cântărețul și iubita acestuia Anda Călin. Evenimentul a avut loc în luna septembrie a acestui an și au fost prezente aproximativ 300 de persoane.

Petrecerea a avut loc la un restaurant de lux din zona Otopeni. Recent, Liviu Vârciu și-a lansat în cinematografie și filmul „Zăpadă, ceai și dragoste”.

Liviu Vârciu a ieșit în pierdere după botezul lui Matei Liviu

Mai în glumă, mai în serios, Liviu Vârciu a declarat că a ieșit în pierdere după petrecerea organizată în cinstea băiețelului său, Matei Liviu.

„Am rămas dator după botez! Zgârciților! Am ieșit în pierdere, nu am ieșit bine, nu au dat toți cât trebuie. Dar eu am plicurile acasă, unii nu au dat bine, las că merg și eu la ei la botez și o să dau tot atât!”, a declarat Liviu Vârciu la un post de televiziune.

Artistul susține că pe lângă toate acestea, a mai rămas și dator după petrecere. Liviu spune că a scos bani mulți din portofel pentru a organizat acest moment special din viața fiului său. Numai focurile de artificii de la eveniment l-au costat pe acesta 5.000 de euro, iar darul ar fi început de la 300 de euro.

„Eu nu sunt unul dintre artiștii ăia care fac botezul gratis, să fie clar! Eu am scos bănuții din buzunar pentru băiatul meu!”, a mai spus celebrul cântăreț.

Ce relație este între Liviu Vârciu și Carmina, fiica lui

În ultima parte a anului trecut, cei doi au revenit la sentimente mai bune, iar o dovadă în acest sens este faptul că Liviu Vârciu își aduce fiica mai aproape de el, în București. Astfel, artistul îi cumpără apartament fiicei sale și nu se va uita la bani când vine vorba despre fiica sa cea mare.

Așadar, poate și pentru a compensa anii pierduți din copilăria Carminei, artistul și omul de televiziune s-a decis să-i îndeplinească o dorință costisitoare fiicei sale. Acesta a anunțat pe rețelele de socializare că îi va cumpăra un apartament fiicei sale, într-o zonă de lux. Și, obișnuit să-și țină fanii la curent cu orice noutate, Vârciu le-a arătat acestora cum arată noua locuință a fiicei sale.

Acesta a postat pe TikTok o filmare în care apare alături de Carmina, în timp ce o îmbrățișa. Evident, Carmina a fost extrem de încântată de noua sa locuință. Apartamentul Carminei va fi în Ambiant București, zona Pipera, considerată una dintre cele mai luxoase zone din Capitală.

„Se mută fata în București și tati face un credit și îi ia un apartament. Să vedem și cu prețurile că am înțeles că sunt bune în zona asta. Vrei în zona de Nord, tată? Știi cât e un apartament aici? Meriți! Îi ia tata!”, a spus Liviu Vârciu.

Adauga un comentariu