Cancan

Liviu Vârciu, în vârstă de 40 de ani, și Anda Călin nu vor să mai aibă alți copii

Publicat: 27 mai 2021
Liviu Vârciu vârstă
Liviu Vârciu și Anda Călin trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, având împreună doi copii

Îndrăgitul artist Liviu Vârciu, în vârstă de 40 de ani, și partenera lui Anda Călin au decis că sunt destui cei doi copii pe care îi au împreună. Ei sunt părinții unei fetițe, Anastasia, și a unui băiețel, Liviu Matei, care a venit pe lume anul trecut. Mai mult, fostul lider al trupei L.A. mai are o fiică dintr-o relație anterioară cu Amy Teiceanu. Aceasta se numește Carmina și a trecut de vârsta majoratului de mai bine de un an.

Liviu Vârciu se numără printre cei mai cunoscuți artiști din showbiz-ul autohton. Acesta a devenit celebru la sfârșitul anilor 90, cântând alături de trupa L.A., cu care a avut un foarte mare succes la public. Mai apoi însă, Liviu Vârciu s-a concentrat pe cariera de actor, dar și de prezentator de emisiuni de televiziune. Acesta a fost căsătorit cu Adelina Pestrițu.

Liviu Vârciu – vârstă și înălțime

Dacă nu știați câți ani are Liviu Vârciu, ei bine, fostul solist al trupei L.A. a schimbat în urmă cu două luni prefixul. Data nașterii artistului este 17 martie 1980, astfel că Liviu Vârciu are vârsta de 40 de ani și este în zodia Pești. Chiar dacă multă lume care îl vede la televizor crede că este un bărbat înalt, realitatea nu este chiar așa. Vedeta TV are o înălțime medie, de 1,75 metri, și o greutate în jurul a 75-77 de kilograme. Cu toate acestea, el este un renumit cuceritor, acesta trecându-și în palmares nume celebre din showbizul autohton. Dintre acestea le amintim pe Adelina Pestrițu, Cătălina Grama (Jojo), Amy Teiceanu, Ilinca Vandici, Andreea Popescu ori Anda Călin. Cea din urmă s-ar părea că l-a făcut bărbat de casă după ce i-a născut doi copii.

Anda Călin, populară pe Instagram

Iubita lui Liviu Vârciu este o celebritate social media, populară, postările ei pe contul de Instagram fiind foarte apreciate de fani. Liviu Vârciu și Anda Călin trăiesc o poveste de dragoste presărată cu multe amintiri. Și totuși, unele dintre acestea sunt dureroase. La scurt timp după nașterea fetiței cuplului, cei doi s-au despărțit, iar apoi au reluat relația care a devenit mult mai solidă. Mai mult, Anda Călin i-a dăruit și un băiețel, care acum este în vârstă de un an.

Anda Călin vârstă

Dincolo de faptul că Liviu Vârciu a împlinit anii în martie, și Anda Călin este născută în aceeași lună. Data nașterii partenerii artistului este 31 martie 1990, așadar ea este în zodia Berbec. Anda Călin, în vârstă de 31 de ani, și Liviu Vârciu se află acum într-o vacanță în Turcia, fără copii. Cu această ocazie, Liviu a spus într-un Instastory că el și iubita lui nu vor mai face un copil, deoarece „nu se poate”. De fapt, Anda Călin a intervenit și a spus că ea nu mai vrea.

„Mergem în vacanță. M-aș fi bucurat să merg cu barca, dar nu am avut variante. Să mai zică că nu o duc în vacanțe. Încontinuu. Am fost și ieri, și alaltăieri. Nu mai pot de bucurie! Suntem în vacanță, copiii sunt la părinți”, a spus Liviu Vârciu, care în această primăvară a împlinit frumoasa vârstă de 40 de ani…

Adauga un comentariu