Local

Liviu Varciu vine la Iulius Mall in cautarea concurentilor pentru un nou show de televiziune

Publicat: 20 apr. 2012

Liviu Varciu vine marti, 24 aprilie, la Iulius Mall Iasi, unde va cauta competitori pentru emisiunea Roata Norocului„, unul dintre cele mai populare show-uri-concurs de divertisment din istoria televiziunii. „Va asteptam la castinguri, sa fiti veseli, spontani si haiosi! Este un spectacol-concurs pentru toata lumea!”, a trasat Liviu Vârciu portretul candidatului ideal pentru emisiunea care va incepe la sfârsitul lunii mai, la postul Kanal D. 

Orice persoana care a împlinit 18 ani si doreste sa îsi încerce norocul învârtind celebra „roata” este invitata sa participe la castingurile organizate în întreaga tara, în orase precum Bucuresti – 20 aprilie, Constanta – 22 aprilie, Cluj-Napoca – 26 aprilie, la Iulius Mall Timisoara – 28 aprilie si Craiova – 30 aprilie.

În fiecare din aceste orase vor avea loc, pe lânga interviurile de recrutare a concurentilor pentru emisiunea „Roata Norocului”, evenimente organizate pentru publicul larg. Astfel, pe întreg parcursul zilei, toti cei prezenti în spatiile special amenajate de Kanal D, fie ca îsi doresc sau nu sa se înscrie la concursul televizat, îsi vor putea exersa norocul la „roata”, vor dezlega puzzle-uri de cuvinte si pot câstiga premii instant. „Abia astept sa îmi întâlnesc fanii, sa stau de vorba cu ei, sa ne distram împreuna si sa îi provoc sa îsi încerce sansa la «Roata Norocului». Ca sa câstigi trebuie sa ai doar un dram de noroc si sa fii perspicace. Nu trebuie sa ai un talent deosebit sau o cultura vasta! Cine a jucat Spânzuratoarea vreodata sau a dezlegat integrame se va descurca excelent în emisiune, cu siguranta!”, a adaugat Liviu Vârciu.loading...

Adauga un comentariu