Actualitate

Dialog educational de impact in Studioul BZI LIVE alaturi de prof. dr. Gabriela Tiplic, managerul Colegiului Economic Administrativ Iasi – GALERIE FOTO, VIDEO

Publicat: 20 feb. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

@ In ziua de 20 februarie 2019, incepand de la ora 15.00, in Studioul BZI LIVE a fost programata o emisiune cu puternic impact si de interes in randul elevilor, parintilor si nu numai @ Prof. dr. Gabriela Tiplic, managerul Colegiului Economic Administrativ Iasi (faimosul Economic nr. 1 – n.r.) a dialogat despre doua domenii cheie din Romania @ Despre situatia si realitatea din invatamantul preuniversitar, despre alegerile elevilor dupa terminarea liceului, o meserie de viitor au fost unele din elementele abordate cu directorul institutei educationale din municipiu @ Asadar, toti cei care au fost interesati sa vada ce optiuni pot avea absolventii unui liceu tehnologic, sau pe ce ar trebui sa se axeze catre o cariera pe zona SERVICIILOR, CONTABILITATII, AUDITULUI sau a ECONOMIEI au fost invitati sa urmareasca emisiunea BZI LIVE pe aceasta problematica de interes national @ Avand in vedere toate acestea, profesorul si managerul Tiplic a reliefat si care sunt proiectele pe care le dezvolta unitatea educationala pe care o coordoneaza, atat pe plan national dar mai ales european, care sunt specializarile pe care le ofera colegiul pe care-l coordoneaza @ Despre toate acestea, alaturi de actiuni concrete pe zona angajabilitatii absolventilor, practica acestora sau parteneriate, pe plan local, national si in afara tarii, au fost alte repere ale editiei BZI LIVE ce a avut-o ca invitat pe prof. dr. Gabriela Tiplic de la Colegiul Economic Administrativ @ Mii de romani au fost interesati de unul dintre cele mai atractive si de interes domenii din zona invatamantului preuniversitar iesean @ Emisiunea completa cu managerul de la Economic poate fi urmarita AICI:

Pe 20 februarie 2019, incepand de la ora 15.00, in Studioul BZI LIVE a fost programata o emisiune cu puternic impact si de interes in randul elevilor, parintilor si nu numai. Prof. dr. Gabriela Tiplic, managerul Colegiului Economic Administrativ Iasi (faimosul Economic nr. 1 – n.r.) a dialogat despre doua domenii cheie din Romania. Despre situatia si realitatea din invatamantul preuniversitar, despre alegerile elevilor dupa terminarea liceului, o meserie de viitor au fost unele din elementele abordate cu directorul institutei educationale din municipiu.

Editie EXTREM de INTERESANTA a BZI LIVE pe o tema esentiala pentru SANATATEA noastra, cu universitarul si psihologul Stefan Boncu de la Universitatea Cuza din Iasi – FOTO, VIDEO

Asadar, toti cei care au fost interesati sa vada ce optiuni pot avea absolventii unui liceu tehnologic, sau pe ce ar trebui sa se axeze catre o cariera pe zona SERVICIILOR, CONTABILITATII, AUDITULUI sau a ECONOMIEI au fost invitati sa urmareasca emisiunea BZI LIVE pe aceasta problematica de interes national.

Managerii Liceului Teoretic de Informatica Grigore Moisil din Iasi – profesorii Cristina Timofte si Adina Romanescu prezenti in Studioul BZI LIVE – GALERIE FOTO, VIDEO 

Avand in vedere toate acestea, profesorul si managerul Tiplic a reliefat si care sunt proiectele pe care le dezvolta unitatea educationala pe care o coordoneaza, atat pe plan national dar mai ales european, care sunt specializarile pe care le ofera colegiul pe care-l coordoneaza. Despre toate acestea, alaturi de actiuni concrete pe zona angajabilitatii absolventilor, practica acestora sau parteneriate, pe plan local, national si in afara tarii, au fost alte repere ale editiei BZI LIVE ce a avut-o ca invitat pe prof. dr. Gabriela Tiplic de la Colegiul Economic Administrativ.

Mii de romani au fost interesati de unul dintre cele mai atractive si de interes domenii din zona invatamantului preuniversitar iesean. Emisiunea completa cu managerul de la Economic poate fi urmarita AICI:
 

Adauga un comentariu