Actualitate

Locuitorii din cartierul Alexandru cel Bun, disperati de intreruperile de energie electrica

Publicat: 20 mai 2015
1

Sute de familii care locuiesc in cartierul Alexandru cel Bun au ramas fara energie electrica de ore intregi, in urma unei avarii care a avut loc la reteaua de distributie de energie electrica. Primele sesizari au fost facute inca de la ora 16.00 catre E.ON, insa nici pana acum avaria nu a fost remediata. Spre exemplu, locuitorii din blocurile ANL sustin ca au facut zeci de sesizari insa echipele de interventie ale E.ON nu s-au deplasat nici pana acum la fata locului.
Comentarii
  • II PLATIM DEGEABA PE PUTORILE SI ALCOOLICII ASTIA DE LA EON ,IN AFARA DE FRAUDE PT PROPRIUL BUZUNAR SI IMPROVIZATII NU SE PRICEP !!!

  • intradevar instalatiile electrice in care nu s a investit de pe vremea impuscatului sint subdimensionate, nu mia fac fata si atunci e de asteptat sa se intimple asa k unul care locuiesc in acest curentul mereu asa incit in cazul in care k urmare a unu i soc electric dak se distrug aparatele electrocasnice sau instalatia electrica sa nu ii tragem la raspundere pa nenorocitii astia de la eon care au stiut numai sa fure si sa capuseze eonul

  • ” Primele sesizari au fost facute inca de la ora 16.00 catre E.ON ” . Pai cum inca de la ora 16.00 cand eu scriu comentariul la 15.55.

Adauga un comentariu