Actualitate

Locuitorii din cartierul lui Fenechiu nu sunt primiti in audienta de autoritati

Publicat: 17 aug. 2015
1

@ Iesenii care locuiesc in cartierul I.C. Bratianu reclama faptul ca autoritatile ii ignora si nu doresc sa rezolve problema drumurilor si a asociatiei din cartierul rezidential

Problemele locuitorilor din cartierul I.C. Bratianu par sa nu se mai termine din cauza autoritatilor publice locale. Iesenii din Bucium reclama faptul ca edilii si functionarii locali au refuzat sa ii primeasca in audienta pentru a discuta statutul drumurilor din cartier, precum si desfiintarea asociatiei de proprietari care ar fi fost intocmita ilegal. Oamenii spun ca, desi s-au inscris in audiente, acestea nu au fost aprobate, iar asta se intampla dupa mai multe luni de zile in care au primit piedici din partea autoritatilor.

„Nu suntem primiti in audiente de oficialitati. Acum suntem refuzati si de catre cei de la Consiliul Judetean, atat de presedintele CJ care nu ne-a primit in audienta, cat si la secretara CJ, care ne-a refuzat. Recent am fost refuzati si la primarie sa fim primiti in audienta, suntem trimisi dintr-o parte in alta, fara ca cineva sa se intereseze cu adevarat de problemele noastre. Asociatia de proprietari a fost infiintata ilegal si este facuta doar sa traga bani de pe noi, iar drumul este public, insa suntem blocati in jurul unui gard si a barierei”, a spus Costel Codreanu, iesean ce locuieste in I.C. Bratianu. Proprietarii vilelor din cartierul rezidential nu au reusit, nici dupa cateva luni de insistente, sa rezolve statutul strazilor din cartier. Acestia sunt nemultumiti ca, desi drumurile sunt publice printr-un HCLM Iasi in aceasta locatie, oamenii sunt blocati de o bariera si paziti constant de un agent de paza. Locuitorii cartierului din Bucium nu sunt de acord ca, atunci cand sunt vizitati de cineva, persoanele respective sa fie verificate, iar informatiile sa fie transmise mai departe.

Comentarii
  • bariera cred ca-i un avantaj,au un grad mai bun de siguranta,deci nemultumitii(probabili putini)nu stiu cum e fara bariera!

  • E ca un ghetou. De fapt si in jurul cartierului s-au vandut terenuri ce nu sunt deservite de strazi ci doar de niste drumuri de exploatare. Nu au pe unde trece utilitati pe un astfel de drum, trebuie acordul a zeci de proprietari. O tampenie ce trebuie stopata. Si cartierul Bratianu trebuie deschis, date jos gardurile si bariere. Trebuie sa intre in circuitul firesc al orasului. Cei ce locuiesc acolo parca sunt ciumati. Seara stig luminile devreme si nu se aude nici o soapta. Atmosfera de cimitir.

Adauga un comentariu