Info Turism

Locuitorii unui mare oras din Romania fac haz de necaz si schiaza prin orasul acoperit de nameti

Publicat: 05 ian. 2017
9
Nametii care au acoperit municipiul Baia Mare, resedinta de judet a Maramuresului nu-i descurajeaza deloc pe locuitori. Multi dintre ei se bucura de stratul generos de zapada si au iesit cu saniutele, patinele sau chiar schiurile pe strazi. Retelele de socializare sunt pline de fotografii in care se poate citi limpede bucuria celor care se joaca in zapada. 
Este si cazul a doi baimareni, Dan Mitru si Florin Buda, doi impatimiti ai sporturilor hibernale care au profitat de zapada asternura pe strazile din oras pentru a mai da o tura cu schiurile. Fotografiile cu ei postate de un prieten pe reteaua de socializare au atras rapid numeroase aprecieri si multi baimareni spun ca le vor urma exemplul. 
„Impreuna cu un prieten am fost in apropierea orasului la schi de tura si am petrecut vreo patru ore prin zapada. Locuiesc in zona Centrului vechi a orasului si in drum spre casa m-am oprit la un magazin sa-mi cumpar ceva. Nu ne-am deplasat asa prin oras desi aseara la cum arata orasul m-a batut gandul ca as putea avea nevoie de schiuri dimineata ca sa vin la serviciu”, a declarat Dan Mitru. 
In municipiul Baia Mare a nins in cursul zilei de miercuri, 4 ianuarie mai bine de 12 ore si stratul de zapada a ajuns la peste 30 de centimetri. Deoarece municipalitatea nu are un contract de deszapezire cu nicio firma, orasul a fost acoperit de nameti. 
Adauga un comentariu