Info Turism

Locul cu cele mai multe fenomene inexplicabile. Marturiile unui explorator: „Acul busolei indica numai nordul”

Publicat: 29 iul. 2018
9

In apropiere de satul Kova, din regiunea Krasnoyarsk, din Rusia, in mijlocul unei paduri, se afla o pajiste misterioasa, de forma ovala, unde au loc fenomene inexplicabile.

Pasarile sau animalele care intra in aceasta poiana mor, dar, in mod ciudat, cadavrele lor nu se descompun. Vegetatia nu prea creste in zona, iar animalele evita sa se apropie.

Putinii oameni care au avut curajul sa vina aici ca sa cerceteze fenomenul s-au plans de dureri de cap, greata si stari inexplicabile de anxietate, iar echipamentele de cercetare li s-au defectat brusc.

Din pacate, multi exploratori care au vrut sa ajunga aici au disparut in imensa taiga ruseasca. In anul 1991, o expeditie a unor ufologi din Vladivostok a avut partial succes. Alexander Renpel, unul dintre participanti, spune ca in drum spre acea pajiste au inceput sa se intample lucruri nefiresti.

„Acul busolei mele s-a blocat si indica numai nordul. Spre seara, oamenii au inceput sa simta furnicaturi in corp, aveau dureri de cap si de dinti. Toti eram foarte anxiosi. Cand am ajuns la pajiste, echipamentul nostru radio s-a stricat si am decis sa ne intoarcem", povesteste Renpel, scrie descopera.ro.

Adauga un comentariu