Magazin

Locul de joacă pentru copii trebuie să aibă și o trambulină

Publicat: 10 apr. 2020

Cu toate încercările pe care le-am traversat în construcția casei, în sfârșit suntem aproape de finalizarea interioarelor. Grădina din spate este suficient de mare încât să avem loc cu toții, noi, copiii și familia, însă mai sunt multe de amenajat la exterior.

Într-un moment de liniște am răsfoit câteva site-uri specializate în amenajări de exterior pentru copii și în foarte multe dintre soluțiile prezentate am întâlnit o trambulină, special concepută și destinată copiilor. La prima vedere produsul nu implică vreo accesorizare specială, sau construirea vreunui loc dedicat pentru a o instala. Este de presupus că un teren plan este recomandat și ceva spațiu în jurul ei.

Cum lucrurile astea nu lipsesc în curtea noastră, am continuat să caut o trambulină copii pe site-urile cu produse pentru grădina și distracție. Nu mă așteptăm să găsesc atât de rapid o oferta consistentă, lucru care dovedește că nu sunt singurul care mă interesează cum să asigur joacă în siguranță pentru cei mici.

Am luat legătură cu persoană care se ocupă de amenajarea spațiului din grădina și am ales împreună care să fie locul pentru a monta această trambulină. Lucrurile în acesta situație trebuie privite în pespectivă din mai multe motive.

Primul dintre ele este legat de locurile în care se vor planta puieții de copaci și arbuști pe care soția nici nu ar concepe să nu ii aibă. Prin urmare dacă aveți această situație planificați că distanță dintre copaci să fie suficientă încât să rămână o zona liberă, scăldată în lumina soarelui, pentru a amplasa o trambulină copii.

Acest moment de atenție cu privire la cum va fi utilizată curtea în viitor este de mare ajutor pentru că astfel de spații libere în grădina și care să fie depărtate suficient de coroana unui copac vor fi extrem de prețioase și pentru alte produse care își găsesc un loc perfect în curtea casei. Spre exemplu o piscină grădina pentru copii sau pentru adulți va avea nevoie cu siguranță de soare din plin.

Al doilea lucru pentru care trebuie să acordați atenție este cum va arată terenul în zona în care veți monta trambulină. Este de preferat să fie o zona acoperită cu gazon. Spun asta pentru că una dintre condițiile de baza la utilizarea de trambuline copii este să se între pe plasa elastică fără încălțăminte. Prin urmare o zona acoperită cu iarbă va fi cu mult mai confortabilă pentru copii, față de una pavată cu orice tip de material.

Punând la cale aceste detalii, m-am instalat în fața magazinului online specializat să găsesc o trambulină copii perfectă! Este un mod de a spune pentru că după câteva vizualizări de produse am înțeles că absolut toate modelele sunt de cea mai bun calitate.

Informațiile care sunt prezente pe site arată clar preocuparea magazinului spre a oferi informații detaliate și complete cu referire la aceste produse. De la dimensiuni, la materialul din care sunt fabricate toate componentele și până la recomandări legate de greutatea maximă pe care plasa elastică o va susține în siguranță, este limpede că voi primi un produs sigur pentru copiii mei.

Chiar dacă sunt deja la un pas de a trimite comandă, vreau însă să văd cum evoluează amenajarea grădinii, nu de altă dar nu aș vrea să apară idei noi și să nu mai avem cel mai bun loc pentru trambulină. Încă nu am adus în discuție nimic în casă despre ce vreau să fac, însă presimt că vom avea inclusiv copiii din vecini veniți în vizită la joacă pe trambulină copii.
Adauga un comentariu