Fotografii

Locul din Romania unde se fabrica pantofii Louis Vuitton! Uzina e tinuta ascunsa, iar angajatii muncesc pe branci pentru salarii mizere

Publicat: 13 iul. 2017
4

Publicatia britanica ”The Guardian” a relatat pe larg despre fabrica de la Cisnadie, in care grupul francez LVMH, unul dintre cei mai mari producatori din lume, ar fabrica incaltaminte de lux pe care o vinde apoi ca fiind ”made in Italy”. Mai mult de atat, muncitorii fabricii ar fi platiti cu 133 de euro pe luna (aproximativ 600 de lei), desi salariul mediu in Romania depaseste 200 de euro.

Managerii fabricii fac eforturi pentru a se asigura ca nu exista o transparenta in ceea ce priveste marca Louis Vuitton, mai ales in urma refuzului pe care l-au primit,  in 2014, o echipa a unei televiziuni franceze care au dorit sa intre in fabrica. Cu toate ca insigna brandului este una a bogatiei si a vietii luxoase, aceste lucruri sunt departe de imaginea completa de ansamblu. Fabricile sunt bine ascunse, fiind tinute secrete si bine pazite. Ele nu apar in cautarile Google.

Adauga un comentariu