Dragoste

Locuri ideale pentru sex in natura

Publicat: 07 apr. 2011

Sezonul „primavara-vara” are si o utilitate practica din punct de vedere sexual. Vin zilele cu soare, care te îmbie sa iesi din casa si, odata cu iesirile la aer liber, parca îti trezesc si pofta de „joaca” departe de mult prea clasicul pat.

Acum, ca se apropie cu pasi repezi caldura si zilele calde de sfârsit de primavara si început de vara, te-ai gândit sa „o faci” afara din casa? Iata niste idei sugestive ca sa îti îndeplinesti fanteziile sexuale fara a avea nevoie de un pat.

Se poate face sex în multe locuri, dar când vine caldura înabusitoare a verii, parca e recomandat sa iesim din casa, nu?

Îmbracaminte sexy si usoara, zile lungi, vacante, zile de plaja sau piscina, nopti calduroase care te invita sa iesi din casa, barbati fara camasi…

Cinci locuri în care sa faci sex în natura:

1. Într-o piscina

Apa e locul iddeal ca sa încerci sexul din picioare. Nu cântaresti mai nimic, ceea ce face ca partenerului tau sa-i fie foarte usor sa te tina pe brate timp mai îndelungat. Pune-l sa se sprijine cu spatele de peretele piscinei si încolaceteste-ti picioarele în jurul soldurilor lui.

2. Pe un câmp

Daca aveti gradina proprie, asteapta sa se înnopteze, pune o patura pe iarba si la treaba! Când terminati puteti sa ramâneti îmbratisati privind stelele pentru a prelungi magia momentului. Daca nu va e teama ca o sa fiti prinsi (sau cu atât mai mult daca va e teama), puteti încerca si pe câmp, sau pe plaja.

3. Într-un hamac

Aseaza-te cu spatele la el, pentru ca el sa te poata penetra astfel. Miscati-va încet, pentru ca hamacul sa capete un ritm linistit de leganat. Asta va face ca experienta voastra sa fie lenta si senzuala. Aproape ca nu mai trebuie sa faceti voi doi nimic, hamacul legânându-se va face aproape toata treaba.

4. Într-o barca

La fel ca si în hamac, miscarile barcii vor ajuta mult la sporirea placerii. Lasati marea sa va ajute. Valurile care vor imprima ritmul de du-te-vino barcii va vor face sa simtiti cât de speciala e experienta. Apoi, daca vreti, pentru a va racori si reîmprospata, puteti face si o baie în mare.

5. Într-un cort

Baga-te într-un sac de dormit, cu el deasupra ta. Daca sacul e închis bine, veti sta foarte „înghesuiti. Pentru a maximiza contactul cu clitorisul, mentine-ti picioarele apropiate. Ar trebui ca apropierea aceasta, oarecum „fortata” sa îti dea senzatii unice, în timp ce în afara cortului poate fi o petrecere a celorlalti din camping sau, din contra, sa se auda doar greierii.loading...

Adauga un comentariu