News Flash:

Locuri libere la Universitatea Tehnica

2 Septembrie 2008
1634 Vizualizari | 1 Comentarii
• Universitatea Tehnica "Gheorghe Asachi" Iasi mai are disponibile 463 de locuri cu finantare de la buget, respectiv 1010 de locuri in regim de taxa • La Facultatea de Automatica si Calculatoare nu se va mai sustine testul de admitere, ci un concurs de dosare, ca si la celelalte facultati, aici fiind disponibile 50 de locuri la buget si 108 la taxa
Pentru sesiunea de toamna a admiterii la Universitatea Tehnica "Gheorghe Asachi" Iasi (UTI), sunt disponibile 463 locuri cu finantare de la buget, respectiv 1010 locuri in regim de taxa. Cele mai multe locuri libere la buget sunt la Facultatea de Textile - Pielarie si Management Industrial, si anume 214 (174 la taxa), apoi la Facultatea de Electrotehnica, un numar de 128 de locuri (tot atatea la taxa), la facultatile de Mecanica si Automatica si Calculatoare, cate 50 de locuri (183 respectiv 108 locuri la taxa), la Facultatea de Constructii de Masini si Management Industrial, 19 locuri (155 la taxa) si la Facultatea de Stiinta si Ingineria Materialelor, 2 locuri (35 la taxa). "Singura facultate din UTI care nu mai organizeaza admitere de toamna deoarece s-au ocupat toate locurile, inclusiv cele cu taxa, este Arhitectura. Facultatea de Automatica si Calculatoare a renuntat la test si organizeaza tot concurs de dosare, ca si celelalte facultati, iar inscrierile se fac numai in perioada 1-7 septembrie. Facultatile de Constructii si Instalatii, Electronica si Telecomunicatii si Hidrotehnica si Geodezie si-au ocupat toate locurile finantate de la buget in sesiunea din luna iulie, iar acum organizeaza concurs numai pentru locurile cu taxa care au ramas libere. La aceasta ora, comisia de admitere de la Hidrotehnica finalizeaza situatia optiunilor ferme pentru locurile cu taxa, iar maine se va sti cu precizie numarul locurilor cu taxa care se scot la concurs in aceasta sesiune", a precizat prof. univ. dr. Alexandru Salceanu, purtator de cuvant al UTI Iasi. Deoarece Facultatea de Inginerie Chimica si Protectia Mediului incepe sesiunea de admitere din aceasta toamna pe 4 septembrie, va finaliza prelucrarea dosarelor de concurs maine, cand se va cunoaste cu precizie numarul locurilor scoase la concurs. Locurile pentru absolventii de licee basarabeni din Romania si pentru cei de etnie rroma, cu finantare de la buget, au fost ocupate in sesiunea din iulie. Deja, la Automatica si Calculatoare si la Textile, au fost depuse cate 4 dosare, iar la Mecanica doua dosare si cate unul la facultatile de Stiinta si Ingineria Materialelor, respectiv Constructii de Masini si Management Industrial.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Inginer sef  | #41991
Venit baieti la Politehnica, salariile sunt de la 700 eur in mana in sus si cererea de locuri de ingineri depaseste cu mult pe cea din domeniile umaniste. E mai greu dar merita!
Adauga comentariu
Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1644 (s) | 22 queries | Mysql time :0.033198 (s)