Cancan ultimă oră

Lora a ajuns de urgență la spital! Ce a pățit îndrăgita artistă

Publicat: 14 mai 2021

Momente grele pentru Lora! Frumoasa cântăreață și-a rupt ieri piciorul! Din cauza durerilor chinuitoare, iubita lui Ionuț Ghenu a mers de urgență la spital. În urma radiografiei efectuate de medici, vedeta a aflat, din păcate, că și-a fisurat un os de la membrul inferior. Iată cum s-a petrecut totul!

Lora a trecut ieri prin momente de groază. Cântăreața a povestit astăzi, la o emisiune de televiziune, că s-a ales, din păcate, cu o fisură a unui os de la picior, motiv din cauza căruia membrul său inferior se află acum într-o orteză.

Lora și-a rupt piciorul și și-a pus orteză

Conform spuselor Lorei, totul s-a petrecut la un antrenament de MMA. Entuziasmată peste măsură, iubita lui Ionuț Ghenu a început să lovească sacii și pernele speciala din sala respectivă, însă o greșeală a costat-o scump! Vedeta a povestit că a încercat să-și apere tibia și peroneul piciorului stâng, căci le-a avut rupte, în trecut, astfel că acum a lovit cu laba piciorului, însă foarte tare, acesta nimerind într-o margine dură, fisurându-i osul.

„Avem o orteză. E ca un ghips. Am venit cu marker și pentru autograf. Ieri am fost foarte agitată. După emisiune, am avut de filmat ceva drăguț: un antrenament MMA. Cum eram așa tensionată, am zis: „măi, ce idee bună, de când n-am mai dat un pumn sănătos”. La antrenamente, exact la încălzire… N-am dat în om, am dat în saci, în perne. Cu dreptul perfect dau, pentru că la stângul am avut și tibia și peroneul rupte, cumva instinctul corpului meu a fost să-și apere tibia și am dat cu laba piciorului și am nimerit într-o margine și s-a fisurat osul ăsta. Am dat în perna aia, dar am dat în margine, foarte tare”, a spus Lora într-o emisiune tv.

Cântăreața a mers de urgență la spital, acuzând dureri mari

În continuare, Lora a mărturisit că deși la momentul respectiv a simțit o durere, adrenalina a făcut-o să continue antrenamentul, fără să-și dea seama concret de gravitatea lucrurilor. Când a părăsit însă sala, durerile au devenit uriașe, astfel că a mers de urgență la spital pentru radiografie. Acum, vedeta speră să nu fie nevoie de operație.

„Am zis „au”, dar nu m-am oprit. Am alergat și m-am trânit, am făcut prinsoare. După ce s-a terminat antremantul și am pășit din sală și s-a dus adrenalina… „Au”, du-te la spital, fă radiografia. Am fisură și să sperăm că dacă sunt cuminte n-o să fie nevoie de operație. Trebuie sa tin trei săptămâni (n.r. – orteza). (…) Mă doare”, a continuat ea.

Cântăreața a rămas orfană de ambii părinți

Nu sunt singurele momente grele prin care a trecut Lora de-a lungul vieții, din păcate. Iubita lui Ionuț Ghenu a rămas orfană de ambii părinți. Tatăl ei a fost un celebru medic urolog și s-a stins din viață când artista avea numai 4 ani. Cântăreața a fost la fel de sfâșiată și de moartea mamei ei. Femeia fusese diagnosticată cu cancer la sân.

Adauga un comentariu