Cancan

Lora a „scăpat” o poză fără sutien pe rețelele de socializare. Cum au reacționat fanii

Publicat: 14 ian. 2021
Lora poză fără sutien
Lora a redevenit coprezentatoare, alături de Cove, la "Vorbește lumea"

Frumoasa coprezentatoare de la „Vorbește lumea”, Lora, a scăpat pe rețelele de socializare o poză fără sutien iar fanii au fost pe fază. În timp ce s-au găsit persoane care să o critice, cei mai mult i-au adresat complimente pentru felul în care arată.

Lora și Cove formează din nou un cuplu pe micile ecrane, în emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV. Cei doi prezentatori sunt o echipă recent reunită după ce Adela Popescu a decis să ia o pauză de sarcină. Însă de când a început anul 2021, Lora își ține fanii numai în priză. În urmă cu doar câteva zile, artista a postat o imagine extrem de hot, care i-a determinat pe admiratorii ei din mediul online să se bucure foarte mult.

Lora, poză fără sutien pe rețelele de socializare

Concret, în imaginea de care vorbim, Lora este îmbrăcată într-o rochie roșu aprins, cu cel mai obraznic decolteu din care îi iese un sân, care a fost acoperit strategic cu o steluță. Fanii s-au bucurat enorm când au văzut-o și nu au existat să îi facă o grămadă de complimente, dar au și criticat-o.

„Ești superbă!❤❤ Cei care nu fac diferența dintre tipul ei de postări și altceva pot părăsi pagina că nu avem nevoie de ei aici????”, „Superbă ca întotdeauna. Seară bună, Lora!”, „Pentru toate doamnele și domnișoarele, care susțin că iubirea de sine nu trebuie «exprimată» prin acest tip de abordare, ca fiind stilul de pozat în acest caz, mă întreb daca voi ieșiți din casă, dragele mele, și aveti potențialul și puterea să vă exprimați așa cum doriți”, sunt unele dintre reacțiile fanilor.

Lora – carte de vizită

Laura Petrescu cunoscută sub numele de scenă Lora, este o cântăreață de muzică pop-dance, actriță, fotomodel, jurat în cadrul emisiunii concurs Next Star și vedetă de televiziune din România. Înainte de a-și începe cariera solo, a făcut parte din formația Wassabi. S-a născut în Vaslui și a absolvit Liceul „Sfânta Maria” din Galați.

Pe 1 aprilie 2009 Lora se retrage din formație pentru a continua o carieră solo. După 8 luni, Lora participă la selecția națională pentru Eurovision cu piesa „Come Along”, interpretată în duet cu Sonny Flame. „Come Along” a obținut 10.000 de voturi, clasându-se astfel pe poziția a 7-a.

La începutul anului 2010, Lora lansează piesa „Hot Spot”, o colaborare cu Phelipe. Spre sfârșitul anului 2010, cântăreața începe o colaborare cu Adrian Sînă, liderul formației Akcent. Împreună lansează piesa „My Passion”, ce s-a bucurat de succes nu doar în România, dar și în afara țării. Cântecul a fost lider în topurile din România timp de mai multe săptămâni consecutive. Videoclipul, în care apar modelele internaționale Ana Ștefănescu și Silviu Tolu, a adunat peste 19 milioane de vizualizări pe YouTube.

În altă ordine de idei, faptul că Lora a postat respectiva poză fără sutien nu poate decât să ne bucure, deoarece „un lucru frumos este o bucurie veșnică” (John Keats)…
Comentarii
  • Se potriveste Lora cu Cove ca nuca in perete. Nu am nimic in comun. Si Cove parca tine in brate un obiect de care abia vrea sa scape. Cu Popeasca, parca erau facuti unul pentru altul. Era exact ce cerea o astfel de emisiune. Si poate ca aceasta ‘potriveala’ i-a despartit.

Adauga un comentariu