Cancan

Loredana Chivu, de nerecunoscut după ce și-a făcut mai multe operații. Cu ce probleme de sănătate se confruntă celebra asistentă tv

Publicat: 27 mai 2022
Loredana Chivu operatii
Fosta asistentă tv Loredana Chivu a trecut prin transformări fizice uluitoare după ce și-a făcut mai multe operații estetice.

Una dintre cele mai curtate femei din lumea mondenă, Loredana Chivu, a ajuns de nerecunoscut după ce și-a făcut mai multe operații. Focoasa blondină a apelat de nenumărate ori la ajutorul medicilor esteticieni pentru a obține fizicul mult dorit. Loredana Chivu a fost criticată de unii pentru că a exagerat cu intervențiile pe care și le-a făcut, dar și pentru trecutul scandalos.

Cu toate că a avut de suferit în urma unor operații estetice, blondina se declară mulțumită de cum arată. Recent, Loredana Chivu a primit o veste tristă din partea medicilor. Iată cu ce probleme de sănătate se confruntă celebra asistentă tv.

Loredana Chivu, schimbată total după ce și-a făcut mai multe operații estetice

Celebra asistentă tv Loredana Chivu a ajuns de nerecunoscut după intervențiile estetice pe care și le-a făcut. Blondina a trecut în ultima perioadă prin transformări fizice uluitoare și chiar a avut de suferit în urma unor operații. Recent, aceasta a mărturisit că a rămas marcată de unele intervenții care nu au fost un succes.

Loredana Chivu nu regretă că a apelat la medicii esteticieni, dar pentru o perioadă nu vrea să mai audă de alte operații.

„Problemele prin care am trecut m-au speriat atât de tare încât nu mai vreau să aud nici măcar de operațiile estetice. Oricum nu mai am ce să-mi fac! Sunt mulțumită de cum arăt, iar, dacă vreau să schimb ceva, știu că există și alte metode. Sport, alimentație sănătoasă… Iar dacă, prin absurd, la un moment dat, aș vrea să-mi fac ceva, mi-aș face în străinătate și nu în România. (…)

Mi-am pus alte silicoane și mi-am făcut și o liposucţie. Acum am un abdomen plat, o talie de viespe, sâni mari și pot spune că am și cel mai frumos fund de la noi din țară. Tot ce mi-am făcut mi-am făcut pentru mine, să mă simt eu împlinită. Nu am făcut pentru vreun iubit sau pentru cineva anume. Pur și simplu, asta mi-am dorit.”, a declarat blondina.

O altă vedetă care a trecut prin transformări fizice spectaculoase este și Roxana Blagu. Aceasta și-a făcut o operație de micșorare a bustului cu toate că soțul acesteia nu a fost de acord cu decizia partenerei lui.

Loredana Chivu a fost mereu în atenția publicului având în vedere aparițiile sale îndrăznețe și trecutul amoros controversat. Blondina a pozat de multe ori goală și a încins imaginația bărbaților.

Ce veste a primit celebra asistentă tv din partea medicilor

Loredana Chivu a aflat de curând că are grave probleme de sănătate. Blondina are o formă de prediabet și riscă să ia foarte mult în greutate. Fosta asistentă tv a vorbit despre problemele cu care se confruntă, dar și despre cum va reuși să țină sub control această afecțiune.

,,În momentul de față e puțin mai dificil să mă mențin în formă pentru că, din luna ianuarie, am aflat că am toleranță la insulină, un fel de pre-diabet și că am 50% șanse să fac diabet de tip II. De atunci urmez un regim drastic și iau un tratament medicamentos care constă mai mult în suplimente alimentare.

M-am îngrășat undeva în jurul a 5 kg – 7 kg, dar asta din cauza afecțiunii. Cel mai greu este că în momentul de față nu am voie să fac sport, dar urmează să îmi fac o intervenție în Turcia și de acolo voi reveni la kilogramele mele normale. Tratez și această afecțiune care sper să dispară în curând. Întotdeauna am grijă de mine orice s-ar întâmpla și dacă m-am îngrășat puțin eu mă simt o femeie cu forme, nu mă simt grasă.”, a mărturisit blondina.

Fosta asistentă tv Loredana Chivu a trecut prin transformări fizice uluitoare după ce și-a făcut mai multe operații estetice. Blondina a fost criticată adesea pentru că a exagerat cu intervențiile, însă aceasta se declară mulțumită de modul în care arată și își surprinde fanii cu fotografii incendiare pe rețelele de socializare.
Adauga un comentariu